podczas hamowania Bad-iego na poczatku przy ok 2-2.5tys Pug tak jakby sie przelal, zadlawil cos w tym stylu (na wykresie w tym miejscu jest spory dolek) i dopiero potem zaczal jechac. Moze ten wydech jest totalnie z dupy i cos sie nie zgralo z samochodem. Bad-i zaklada spowrotem ten glosny i jedzie na rolki, wtedy bedzie mozna oceniac czy to wydech czy sie silnik konczy.
_________________ www.08PSS.pl - Cat Cams/ Fujita/ Magnaflow/ Milltek/ Momo/ Samco/ Woessner
Peugeot 206GT:
Stage I: 170,8 HP przy 6949 rpm/ 207,2 Nm przy 5186 rpm/ masa: 940 kg
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Sob 08 Mar, 2008
Duze stary oleju, puszczanie bąków, dymienie podczas jazdy.
Predkosc z jaka swiezy olej zamienia sie w smołe, zapach oleju - jak smierdzi benzyną ostro to znaczy ze wszystko tam puszcza.
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
czyli nadal jestesmy w tylku bo:
olej sprawdzany wczoraj wyglada jak nowy (tak samo jak go kupilem)
bakow zero, nawet na hamowni wczoraj patrzylem to zero dymku (Marcela przykopcal ale moj zero)
cisnienie na cylindrach OK na wszystkich
poziom oleju identyczny z tym jak go przywiezlismy
Marcel [Usunięty]
kurwaaaaa badi zmien wydech na poprzedni i zobaczymy, nie ma sie co martwic NARAZIE, nic cie sie nie konczy wg mnie, ten wydech co masz obecnie tzn do godz. 11:08 po cos sie nazywa Treningowym, jest pewnie przytkany w środku i tyle .... wg mnie nie ma sie czym narazie martwic ...
Motro był miło poznac, jak również musze przyznac, ze auto jest IGIEŁKA naprawde, prawie jakby z salonu z Łodzi przyjechało przed chwila - popraw tylko ten wydech i bedzie malina wg mnie