Grzesiek VTS You cant handle the truth! Czy to jest saxo ??
auto: saxo 2 x 16V
silnik:: 1.6
moc: 136 i ??km Pomógł: 19 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Kraków
Wysłany: Śro 05 Mar, 2008 BMW 330 vs CITROEN vts
Zakopianka po 22 , jade sobie spokojnie na BP bo deficyt w baku. zatrzymuj się na światłach i ruszam pomału w lusterkach widze jak gościu z pasa na pas śmiga i w końcu dotarł do mnie, ja jak zwykle styl emeryta 60 -70 , taxi z prawej wiec redukcja (jak jest reakcja to mus być i akcja.) pomału się oddalam z 3 długości potem dojazd do świateł ,ale ze swiatal się zmieniały na zielone to gaz i pomyliłem biegi zamiast 3 to 5 i BMW 330 e46 mnie wyprzedziło ale z 1 odległość max szybka redukcja i spotkanie na rodzie i czerwone a jak dojeżdżamy to pomarańczowe wskoczyło wiec tu już bmw poległo z 3 odległości. Potem gadka z Panem w sportowym stroju jak usłyszał ze to 1.6 to .
wedlug katalogu BMW taki model nie wystepowal w compakcie czy tez coupe a tylko w 4 door i kombi
taki silnik wogole nie wystepowal w e46
w compakcie wogole nie bylo 3.0 ani diesla ani benzyny
w sedanie i kombi do 2003 bylo 184km, potem 204km, w coupe chyba tylko bylo 204km (tez od 2003 roku, wczesniej tylko 2.0).
wersja 184km nawet w manualu i nawet w sedanie bedzie wolniejsza od lekko dlubnietego saxo, ale 204km w coupe juz nie koniecznie (to jest chyba najszybszy diesel e46.)
ale trzeba pamietac ze zmiennych jest bardzo duzo. Taka 330d w kombi, z automatem i do tego X to dostanie baty od pandy sporting. 330i kombi, automat, X tez dostanie od saxo. Ale 330i manual rwd sedan to pozamiata wszystko ...
Do tego trzeba wziac pod uwage ze 90% diesli bmw e46 to zajechane szroty w polsce.
Grzesiek VTS You cant handle the truth! Czy to jest saxo ??
auto: saxo 2 x 16V
silnik:: 1.6
moc: 136 i ??km Pomógł: 19 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Kraków