hmmmm wiec powiem,ze no pomimo waszych negatywnych opini wychodzac z pracy kupilem .... i fajne jest to ze ma zakladke ..... licze ze nast. bedzie lepszy
dobry txt jak masz DU lanosa kup sobie znaczek subaru i bedzie wygladał jak nowy STI EEHEHHE
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Pią 15 Lut, 2008
cena pójdzie w górę, 6-8zł jest całkiem realne
auto: 205/C4
silnik:: tu5j2
moc: ~100km Pomógł: 73 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Wto 19 Lut, 2008
JIMEK napisał/a:
mam w reku nowy Polski Top Gear.
wreszcie dobre foty w gazecie!!!!!!! nie wazne ze stare! nie przeczytalem od dechy do dechy ale pierwsze wrazenie oprocz srednich tytulow artykulow bardzo dobre. Moze wreszcie bedzie pewniak?
cena tak smiechowa ze kupilem bez posiadania pieniedzy i portfela ciekawe jak bedzie dalej...
Jimek a widziales foty w km/h ? Ta sa wedlug mnie duzoooo lepsze. Tylko cena jest mniej rozsadna... Top gear czytalem i dla mnie nic specjalnego, fajne f430 scuderia a pozatym to bez szalu ale za ta cene moze warto...
Jimek a widziales foty w km/h ? Ta sa wedlug mnie duzoooo lepsze. Tylko cena jest mniej rozsadna... Top gear czytalem i dla mnie nic specjalnego, fajne f430 scuderia a pozatym to bez szalu ale za ta cene moze warto...
Zgadzam się... Km/h dużo lepsze. Jimi, popraw się.