niestety nie udalo sie z golfem v gti od zera na swiatlach. Nie udalo sie takze z nowym zoltym leonem FR MASTER/Sa mimo ze miejscami bylo grubo (ktos cos wie co to?)
ale... znalazlem rozowy aparacik w bagazniku i go skillowalem niezobowiazujaco...
fajne fotki... kurde... a ja nie mam zadnych ladnych fotek hani... moze spotkamy sie jimus ktoregos ladnego dnia??? wezme swoją lustrznke i powiesz mi co mam robic... what do you say??
_________________ "...i w tym momencie nawigacja mówi mi : "ZRÓB ALTONENA", no to bach rekaw..." cytat dr. prof. CHRZANKA - santo subito!!!!
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Nie 03 Lut, 2008
lenny napisał/a:
:) fajne fotki... kurde... a ja nie mam zadnych ladnych fotek hani... moze spotkamy sie jimus ktoregos ladnego dnia??? wezme swoją lustrznke i powiesz mi co mam robic... what do you say??
auto: maluch
silnik:: jeden sześć
moc: okurzaczkm Pomógł: 11 razy Dołączył: 08 Lip 2006 Skąd: Zachodniopomorskie
oo fajnie foty z klimatem. Nie mówcie mi tylko że zrobione jakimś telefonixem
JIMEK [Usunięty]
hehe
JIMEK [Usunięty]
fenks
Vlodarsky napisał/a:
Jimmi z golfem nie ? dlaczego ?
obaj bylismy chetni ale los chcial inaczej i sie nie udalo ze startu.
lenny napisał/a:
fajne fotki... kurde... a ja nie mam zadnych ladnych fotek hani... moze spotkamy sie jimus ktoregos ladnego dnia??? wezme swoją lustrznke i powiesz mi co mam robic... what do you say??
zawsze bardzo chetnie ale moge to jutro jakos moze ewentualnie we wtorek. dzisiaj ladnie bylo...
jeszczez r69 chcial tez... ja zawsze chetnie
k-mart napisał/a:
A nowy seat "ponoc" jest szybki
z rolowanego szlismy dosc rowno wiec jestem ciekaw co tam siedzi. nowy leon FR znaczek, zolty wielkie logo master/s na bokach