Dretwo tutaj wiec napisze bo ostatnio troche sobie humor clio poprawialem.
Podjechalem dzisiaj na S i o dziwo pelno samochodow.
Mialem sie tylko lansowac ale stwierdzilem ze przedmucham smietnik.
Najpierw puscilem oko do posiadacza calibry, jakies nie turbo z gaylookami itd, ideal jak dla mnie. Gdy ze mna rozmawial byl wpatrzony w znaczek "1.2"
Zgodzil sie, start i... nie wiem co z calibra, gdzies zostala
Podjezdzam i jakis gosc z 106 s16 chce sie brac, szybki rzut oka, widze letnie, ja mam zimowki. Jest cieplo i mokro. Ciezko to widze.
Wystartowalem powazniej niz z calibra i niestety stalem w miejscu, roznica w przyczepnosci jednak jest masakryczna. Na starcie x dlugosci, pozniej od III-ki odrabialem, odpuscilem. Przy takiej przyczepnosci szybko latac nie ma sensu. Wygral, gratki.
Pozniej jakas honda bardzo chce, no dobrze. Tez widze piekne letnie, ale mozna sie poganiac.
Start jak z pugiem, stoje w miejscu honda odjezdza, lapie trakcje a gosc odpuszcza. Tak sie podniecil wygrana na 100m ze nie dal sie nawet namowic na rolowanca.
To typowy gej co psuje wizerunek hondy, w dodatku mial gejlooki
Dobra, tyle, wroce tu R5 na letnich
A teraz sytuacja inna. Modlinska i na modlinskiej stoi vectra najnowsza z tuningowymi naklejkami. Na zielone startuje ostro, szybka moja reakcja i vectra z tylu, wtedy.... robi mnie bez mydla jakas e-klasa ktorej nie zauwazylem jak stala obok nas.
Nie wiem co to bylo ale wkladal rowno, na II-ce sie zrownal, jak mialem III-ke to wlozyl mi ze dwie dlugosci. Szacun, fajnie miec cos wygodnego i szybkiego.
aha no czyli leciales z Sebsonem.. Podobno ta jego 106-tka naprawde daje rade ale nie mialem nigdy okazji tego sprawdzic. A nie bylo na S super hiper turbo Lupo? bo pisal do mnie wczoraj czy cos sie dzieje na S bo chetnie by sie przejechal
eh jak ja bym juz chcial wyjechac i sie poscigac
_________________ www.08PSS.pl - Cat Cams/ Fujita/ Magnaflow/ Milltek/ Momo/ Samco/ Woessner
Peugeot 206GT:
Stage I: 170,8 HP przy 6949 rpm/ 207,2 Nm przy 5186 rpm/ masa: 940 kg