rajd na bogato - kolce dozwolone jak bedzie snieg, pierwszy etap rajdu w RSMP
jechany po zmroku... trzeba tam byc :]
jak na razie to Chrzanek i Tommi przyznali sie ze jada na ogladare... ktos jeszcze bedzie?
ja jakis czas temu wyslalem zgloszenie, dyktuje w astrze w n3 z pawlem dudziakiem.
na ostatim naszym rajdzie wynik byl wiecej niz dobry to i tym razem fajnie by bylo
skonczyc podobnie :]
super ze Piotrek startuje... bardzo szybki kierowca, licze na wysokie miejsce w generalce... ja oczywiscie bede jako kibic... Magurski to najpiekniejszy rajd w PL i imo zadnego kibica rajdowego nie powinno tam zabraknac, szkoda tylko ze ze sniegiem moze byc raczej ciezko.
auto: 106 ITB, ///M3
silnik:: 1.6 8V
moc: 146++, 343km Pomógł: 80 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: ze wsi
Wysłany: Wto 15 Sty, 2008
GeKo napisał/a:
106: Tylko nie zapomij zerwać swojego nazwiska z bocznej szyby. Ja swoje będę musiał zerwać Rwaaaa
zobacz w pierwszym poscie :P temat juz ogarniety :]
fajnie to bedziemy sie widywac na pkcach, dobrze ze za nami jedziecie jak
cos to prosze sie zatrzymac i wypychac z zaspy!! :D
Szczerze odnośnie nazwisk pilotów to juz sam nie wiem w regulaminie uzupełniającym jest że obowiązują załączniki nr 1 nr 3 i nr4 i ten ostatni ma mówić o rozmieszczeniu reklam na i numerów startowych na aucie, ale nigdzie go nie ma. Natomiast w dziale dokumentów do pobrania dla 2 ligi jest opisany plik jako załącznik 2liga a po otwarciu go jest opisany jako załącznik nr 6. Tak więc w samym regulaminie rajdu nie ma nic o załączniku nr 6. Standardowo początek sezonu czeski film nikt nic nie wie
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Wysłany: Czw 17 Sty, 2008
106 napisał/a:
chrzanek a zaloga melon / melon to przypadkiem w A7 nie jezdzila?
Owszem, ale A7 a nie N3 bo taka byla "umowa" na początku sezonu między zawodnikami
Auto ma spec Nkową - zresztą Filip Nivette miał dwie takie astry A gr i N gr.
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...