dla lekkim idiotyzmem jest ukryta cena minimalna swoja droga, licytujesz i kibel, ile jeszcze, taka gra na psyche, gosc podrzuca co 10PLN bo moze juz jest blisko, w koncu trafil i sie okazuje ze zdrowo przeplacil
aukcje powinny miec cene wywolawcza i na tym koniec
edit: swoja droga debili pelno, czasami ktos wystawi licytacje jakiejs mp3-ki lub innego badziewia na stronie glownej, cena dobija juz do 300PLN, jak sie zerknie w jego aukcje to ma jeszcze kilka sztuk, kup teraz po 150
dla lekkim idiotyzmem jest ukryta cena minimalna swoja droga, licytujesz i kibel, ile jeszcze, taka gra na psyche, gosc podrzuca co 10PLN bo moze juz jest blisko, w koncu trafil i sie okazuje ze zdrowo przeplacil
nieprawda. jeśli osiągniesz cenę minimalną to taka zostanie wyświetlona przy twoim nicku. Chyba, że ktoś inny cię przebije powyżej minimalnej ale poniżej tego co dałeś.
nie rozumiesz, czytaj co napisalem, wiem ze ukryta do momentu osiagniecia
jest juz 600 i nie osiagnieta, dorzuca tak 10 bo mysli ze blisko, w koncu jest 800 i ja osiagnal, cieszy sie a po chwili "k*k&&&, w sklepie 700"
no to jak ktoś jest debilem i daje więcej niż w sklepie to już jego problem
Życze Ci, żebyś się zapomniał... i sam tak zrobił.
To jest zagranie psychologiczne jak ten krem na grzyba co go zawsze kupujesz w TESCO - kupujesz ten który masz na wysokości oczu.
spotykając takich ludzi zastanawiam się poważnie nad usunięciem jakiegokolwiek śladu po mnie w necie - wiem, zajmie to z 10 lat ale da się w 99%, tylko trzeba ostro napierać.
oj tak, często trafiałem na dziwnych ludzi na allegro
typowe są maile jak się coś sprzedaje:
np. telefon wystawiony za 500zł. z wyraźną informacją - cena min. 500zł. nie sprzedaję poza aukcją
i maile tego typu:
daje 350 i kupuję od ręki poza aukcją
ludzie nie czytają opisów, to jest fakt - chyba tylko na obrazki patrzą
auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm Pomógł: 33 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Katowice
Wysłany: Pon 14 Sty, 2008
Ja wystawiłem kiedys telefon i napisałem ze długo lezał i nie wiem czy jest sprawny, mozliwe ze jak sie wymieni baterie bedzie działał.
Dostałem negatywa, a w nim "zawiodłes mnie, miałem nadzieje ze bedzie dział"