Wysłany: Pią 04 Sty, 2008 po Jacowy pug 106 vs. 306 cabrio
Żaden kill ani nic ale miłe spotkanie.
Jechałem sobie do domu 60km/h... wylot na Gdańsk jak zwykle.
Nagle słyszę że coś mruczy za mną
Patrze, patrze a ja w teatrze 106 S16 czarne.
To on przodem ja za niego i 3 bieg. Gość zjechał na lewo na Wóycickiego więc ja znowu luz i po malutku do domu................ ALE nagle słysze, że leci prawym no to za nim i tak trasą do połowy wysokości Łomianek tłok więc nie było gdzie ani nic...
ale później on zawraca to i ja sobie pozwole i kolega ze 106 zawracał pierwszy i odrazu ogień i w tym przypadku on nie miał trakcji do 3 biegu a ja na trzecim już miałem. Żadnego ścigania tylko równa jazda. Później światła i ja za nim stoje. Start oczywiście bez trakcji ale lecieliśmy dalej ja cały czas za nim. Nie odchodził mi raczej... tak mniej więcej do 180 jechaliśmy... Później skręciłem na Wólkę za nim i tam też cały czas równiutko... Żadnego ścigania i było to zupełnie niemiarodajne bo trakcji brak. Ale było miło poznać i zobaczyć dwie ładne 106 bo druga czekała na Wólce.
P.S. Jak tak popatrzyłem to raczej z zatrzymanego na suchym to bym dostał... ale z rolowańca raczej nie...
leciales z Ref'em, spotkalem go jakies 10 minut pozniej i pytal sie mnie co masz pod maska.. czy cos mocnego czy to ze Ci nie odchodzil to byla wina tego ze nie mial trakcji do 3 biegu ta druga 106-tka jest szybsza i nalezy do Sebsona.
_________________ www.08PSS.pl - Cat Cams/ Fujita/ Magnaflow/ Milltek/ Momo/ Samco/ Woessner
Peugeot 206GT:
Stage I: 170,8 HP przy 6949 rpm/ 207,2 Nm przy 5186 rpm/ masa: 940 kg
auto: 106 rallye
silnik:: 1.6 16V
moc: 120km Pomógł: 2 razy Dołączył: 19 Kwi 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 04 Sty, 2008
BaRtO_206GT napisał/a:
leciales z Ref'em, spotkalem go jakies 10 minut pozniej i pytal sie mnie co masz pod maska.. czy cos mocnego czy to ze Ci nie odchodzil to byla wina tego ze nie mial trakcji do 3 biegu ta druga 106-tka jest szybsza i nalezy do Sebsona.
Auto Refa (czyli moja ex 106) ma teraz podobno ok 140KM
Barto ja też bez trakcji jechałem. ale jak już jechaliśmy na wyższych biegach to wielkiej różnicy nie było. Ale jak wcześniej mówiłem z zatrzymanego na suchym raczej nie mam co stawać.