On juz tam stoi.
Niebieski,zlote felgi (nie no serio?????), ale ten to jakis jest w ogole.... ODLOTOWY!!
do rozowych znaczkow sti ma dopasowane czerwone chlapacze. ♥♥♥♥♥♥ NIE NO STARY!!!! !! PASUJE JAK CHUJ !
Zeby bylo okrutniej szyby przyciemnione. Na GRANATOWO/FIOLETOWO. Szkoda ze w ogole bomblow nie masz gosciu.
Dobra. teraz mnie fagasie wkurwiles.
Jak podjezdzalem on juz zaczal. Widzialem po nim ze sie sciga. prawie widze jak licznik napierdala. Juz jest z 80, 90, 100, gdzies w tym momencie ja startuje u niego juz 120, odpuscil przy okolo 155. Ja juz mam 100, 140, 160,
Jak bylem na jego poziome poslalem mu mrozace spojrzenie. 200 juz mi sie rece trzesa i dochodzi 220.
Odpuszczam.
On to widzi. Ma mine nietega. bo go skillowalem.
Poszedlem grubiej i bylem lepszy.
Czuje respekt.
DO SIEBIE! jestem dumny jak paw.
.
w dodatku on zatankowal tylko V Powera, a ja V Powera Racing 99+. No i kto rzadzi!!?
A zeby gosc nie mogl spac, widzialem ze jak on zaplacil gotowka to ja dalem karte shella. kulturalnie, bez gotowkowo, higienicznie, zawodowo. HA!!!!!!!
Ostatnio zmieniony przez JIMEK Pią 07 Gru, 2007, w całości zmieniany 1 raz
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Pią 07 Gru, 2007
Wysłany: Pią 07 Gru, 2007
teskniliscie?
sam sie zreflektowalem ze ostatnio z braku czasu troche brakowalo moich killi