ćmów?mi - Śro 18 Mar, 2009 jesli podjadę - jedynie rekreacyjnie (choć pewnie i tak mi się nie uda )Maciusiowy - Śro 18 Mar, 2009
GeKo napisał/a:
Ok, chłopaki. czyli startujemy o 9tej.
1. Strick
2. Maciusiowy
3. GeKo
4. Nox
5. El Marciano
6. Radek lub Leon sport (raczej Leon)
7.Dzon ?
8. Bart?
ja też jeszcze potwierdzę...nox - Śro 18 Mar, 2009 Kto mnie wpisał?? ja jeszcze nie wiem czy z czymś będę Michał - Śro 18 Mar, 2009 wez garść rdzy i ulep coś szybkiego !!martin.h - Śro 18 Mar, 2009 Jeśli nie będzie 8 osób to co robimy? Inny termin?GeKo - Śro 18 Mar, 2009 No kurce piecone, Chłopaki zbierzcie wasze matki, babki, żony i kochanki co by zebrać ekipę:)Bart - Śro 18 Mar, 2009
martin.h napisał/a:
Jeśli nie będzie 8 osób to co robimy? Inny termin?
hm... może to jest jakaś opcja?
bo coś ekipa się wykrusza..saxorulez - Śro 18 Mar, 2009 ja mam opcje - wpadnijcie na tą hamownię co ja i będzie cie mieli po 200KM strick - Śro 18 Mar, 2009 No przyjezdzajcie...
Moj stary musi sprawdzic ile ma w serii, bo bedzie wkładał box RallyArt, a we wrocku byłą taka sytuacja ze dał cos koło 2km nox - Czw 19 Mar, 2009 Tylko nie rally art masakra te4n box były robione testy i ogólnie nie więcej niż parę (2-3) KM było w niektórych przypadkach pare poniżej wartości wyjściowej . Śmiech na sali Masters też go testował nawet sczytał mapę z niego i to po prostu nie może działać .GeKo - Pią 20 Mar, 2009 1. Strick Outlander
2. Maciusiowy CTR
3. GeKo Clio sport ph3
4. Nox ??????
5. El Marciano Clio sport ph1
6. Leon Clio sportph2
7.kolega Leona Nowy CTR
8. GeKo AX GTimi - Pią 20 Mar, 2009 1. Strick Outlander
2. Maciusiowy CTR
3. GeKo Clio sport ph3
4. Nox ??????
5. El Marciano Clio sport ph1
6. Leon Clio sportph2
7.kolega Leona Nowy CTR
8. GeKo AX GTi
9. Mi (a chooj tam...)GeKo - Pią 20 Mar, 2009 Nox, to jak będziesz???strick - Pią 20 Mar, 2009
nox napisał/a:
ylko nie rally art masakra te4n box były robione testy i ogólnie nie więcej niż parę (2-3) KM było w niektórych przypadkach pare poniżej wartości wyjściowej . Śmiech na sali Masters też go testował nawet sczytał mapę z niego i to po prostu nie może działać .
Dlatego własnie chcemy shamowac wczesniej i kiedys po zrobieniu tego