HH.ORG na Torze - astra zwana zardzewialym potworem vs ... ;]
Tomcat - Nie 24 Paź, 2010 Ahhhh Ty woryjocie...106 - Nie 24 Paź, 2010 Jednak blisko 190KM clio sport musial uznac wyzszosc astroszrota w konkurencji zwanej 1/4
Fajny spot milo bylo po tak dlugim czasie spotkac prawie cala krakowska ekipe
Qbusa widzialem wczoraj... Zabraklo michool_vt za ktorym bardzo tesknie. Moze w warszawie bedzie prosciej sie z nim spotkac.
Ps. Janusz jestes moim bogiem
vitesse - Nie 24 Paź, 2010
106 napisał/a:
Ps. Janusz jestes moim bogiem
a czesto Ci autobus ucieka ?106 - Nie 24 Paź, 2010 jakbym wiedzial ze janusz jest w poblizu to celowo bym sie spoznial na kazdy
autobus michool_vt - Nie 24 Paź, 2010
106 napisał/a:
Zabraklo michool_vt za ktorym bardzo tesknie. Moze w warszawie bedzie prosciej sie z nim spotkac.
niedlugo wracam sraxo tez Tomcat - Nie 24 Paź, 2010 Ja bym wam wszystkim naklepał moim Yarisem. Macie szczęście, że byłem w pracy.106 - Nie 24 Paź, 2010 moment na ktory wszyscy czekali
wynik
astra vs vts ... z tej strony nawet nie zle to wyglada...
z tej juz troche gorzej
hehe
GeKo - Nie 24 Paź, 2010 Astra idzie , głównie 3 biegiem odjeżdża.
Cóż pozostało mi wywalić wszystko z clio do gołej blachy i krótkie przełożeniw zapodać
Januszek zmiażdzył system " Siadaj Pan" 1 łytytytytyt 2.
Januszku czy fotel musisz prać?
P.S. Seryjny typeR musi być połykany przez Astre. Janusz - Nie 24 Paź, 2010
GeKo napisał/a:
ej ja sie nie ścigam, szkoda mi zimówek Marek23 - Nie 24 Paź, 2010 Ade, w 535d dalej nie wierze,ale jestes bogiem i tak. Szacun ziom.leon - Nie 24 Paź, 2010 no zesz kurde blade... jak to ? że astra? że clio? że objechała ?
Geko why ??
... gratki ade szybkiej fury!Anonymous - Nie 24 Paź, 2010 Co jest z tym astroszrotem ze on taki prędki??
GeKo napisał/a:
Co tam sie działo??znowu Januszek klepał lewą?? GeKo - Nie 24 Paź, 2010 rabarbar, krótkie 2/3 masa i szybka ręka Adego, moje zmiany biegów mimo zgrzytów przy Ade trwały niczym wieczność.
Clio obrywa na 3 biegu strasznie Tu nawet 200KM by nie pomogłoBart - Nie 24 Paź, 2010 Ade, respekt ziom!
GeKo:
GeKo - Nie 24 Paź, 2010 Bart, Wysyłam delte w akcie zemsty