HH.ORG na Torze - Clio Sport vs. Fabia vRS (188km i 410nm)
Bad-i - Czw 30 Sie, 2007 dobrze ze gosc na w nie przyjechal na lawecie. FreeMan - wez wybebesz swojego pojedzie i zlej mu dupe jak nalezy i zakoncz temat.
To jest pewnie taki typ czlowieka - jak przegra to zdejmie jedne drzwi i bedzie probowal itd..... az do skutku :570:FreeMan - Czw 30 Sie, 2007 Ja czuje duzy respect do H i nigdy nie jezdzilem po zadnej marce, a ta dyskusja do nieczego dobrego nie prowadzi... wiec dodam tylko tyle ze z izzy-rajderem bede sie scigal jeszcze raz, na wyznaczonym dystansie 402.5 i z niezaleznym swiadkiem na mecie ....
wtedy bede mogl napisac kto jest szybsz , a kto wolnieszy
Bad-i napisał/a:
dobrze ze gosc na w nie przyjechal na lawecie. FreeMan - wez wybebesz swojego pojedzie i zlej mu dupe jak nalezy i zakoncz temat.
To jest pewnie taki typ czlowieka - jak przegra to zdejmie jedne drzwi i bedzie probowal itd..... az do skutku :570:
z checia bym to zrobil i jeszcze zalozylbym toyo R888 , ale wtedy bedzie argument ze wtedy byl szybszy a teraz jest wolniejszy, wiec tego nie zrobie. Pojade na takim samym setupie jak wtedy.M - Czw 30 Sie, 2007 Ja i tak dopinguje HH.oRG oczywiście saxorulez - Czw 30 Sie, 2007
eM napisał/a:
1.Nie jezdzilem wczesniej niz wy po mojej
jak juz to jezdze w zartach bo kazdy wie ze dopinguje wiele french projektow na tym forum
2.Nie mam zadnych kompleksow wzgledem francuskich aut
Tak samo jest u mnie z japonią..
Wiec Maciek proszę przestań pisać o UPODLANIU bo poprostu to nie przystaje
Poczytaj co pisalismy o shortiego Hani.. o CTRe lennego czy o odpimpowanej Hani TheMc - nikt nie napisała ze VTEC sucks.. alebo ze awaria rulez.
Nie kumam o co chodiz.. Honda przegrała.. . Przegrała z praktycznie seryjnym Clio Sport będąc seryjna Hondą Civic i-VT jeśłi sie nie myle.
Także winning to winnig nikt nikogo nie upadla.
Honda jest szybka a Clio jeszcze szybsze i to jest powód do radości. Gdyby Cif od kogoś z nas naklepał Clio z Jadszpolu które ma 270KM to też bym sie cieszył.. to są nasze wspólne wygrane - przynajmniej ja je tak odbieram i saream na to jakeij marki było pokonane auto.M - Czw 30 Sie, 2007
saxorulez napisał/a:
eM napisał/a:
1.Nie jezdzilem wczesniej niz wy po mojej
jak juz to jezdze w zartach bo kazdy wie ze dopinguje wiele french projektow na tym forum
2.Nie mam zadnych kompleksow wzgledem francuskich aut
Tak samo jest u mnie z japonią..
Wiec Maciek proszę przestań pisać o UPODLANIU bo poprostu to nie przystaje
Poczytaj co pisalismy o shortiego Hani.. o CTRe lennego czy o odpimpowanej Hani TheMc - nikt nie napisała ze VTEC sucks.. alebo ze awaria rulez.
Nie kumam o co chodiz.. Honda przegrała.. . Przegrała z praktycznie seryjnym Clio Sport będąc seryjna Hondą Civic i-VT jeśłi sie nie myle.
Także winning to winnig nikt nikogo nie upadla.
Honda jest szybka a Clio jeszcze szybsze i to jest powód do radości. Gdyby Cif od kogoś z nas naklepał Clio z Jadszpolu które ma 270KM to też bym sie cieszył.. to są nasze wspólne wygrane - przynajmniej ja je tak odbieram i saream na to jakeij marki było pokonane auto.
Mi to akurat wisi w przypadku tego cifa naprawde, jestem po stronie klubu.
Mimo ze piszesz ze nikt sie nie czepia hondy to ja mowie ze jest inaczej, moze jestem przewrazliwiony ale z tym faktem spotkalem sie dopiero na hothatchu
Ja mam swoje zdanie, ty masz swoje, niech tak zostanie.Michał - Czw 30 Sie, 2007 nie naskakiwać mi tu na macia !!
kazdy mimo wszystko jest za marką która śmiga, nawet pod świadomie, wiec kumam macia.
Ale i tak French POWA !! :DDDDD hiehieheiheiKonradMK - Czw 30 Sie, 2007 Maciek jesteś przeważliwiony. ja nie mam nic do hondy ale sprawia mi niezły fun widzieć jak się pieklisz o byle tekst w temacie francja-japonia Michał - Czw 30 Sie, 2007 Pozatym, jak on tak ma wyjebany srodek, szyby z plexi , i jakis hardcore, to niech podjedzie bad-i jak zrobi silnik i najpierw mu pokaze autograf :581: :581: :701: :701: :701: a ponzniej gdzie jego miejsce na mecie. NAjpierw na prostym , pozniej na krętym i będzie pozamiatane.
HH.ORG żadzi !! hiehiehiehei !! na każdego mamy sposób ...Misiek_lbn - Czw 30 Sie, 2007 rządzi znaczy tak Michał - Czw 30 Sie, 2007 kurwa, japa gówniarzu :DDDDDDMarek23 - Czw 30 Sie, 2007 Ja się jaram Hondą na maxa i jakbym miał więcej hajsu to mozę jeździłbym Type R. Bezsensu ta spinka... A wogóle to wpadam do Wawy i dawać tego golfa,itd.dzik - Czw 30 Sie, 2007 Moment, czyli ta wypruta do golej blachy honda w ktorej nawet szyby sa za ciezkie nie dala rady clio?
FreeMan, grasz nie fair, siedzac na skorzanym stolku dmuchajac sobie klima w twarz i sluchajac dobrej muzy miales lepsze warunki do szybkiej zmiany biegow.FreeMan - Czw 30 Sie, 2007
Marek23 napisał/a:
Ja się jaram Hondą na maxa i jakbym miał więcej hajsu to mozę jeździłbym Type R. Bezsensu ta spinka... A wogóle to wpadam do Wawy i dawać tego golfa,itd.
nie ma problemu, zrobimy ustawke
dzik napisał/a:
Moment, czyli ta wypruta do golej blachy honda w ktorej nawet szyby sa za ciezkie nie dala rady clio?
FreeMan, grasz nie fair, siedzac na skorzanym stolku dmuchajac sobie klima w twarz i sluchajac dobrej muzy miales lepsze warunki do szybkiej zmiany biegow.
bez przesady... klime wylaczylem,ale w radiu leciala nowa plytka Linkin Park , mimo to niestety mialem 2 razy missshitfa, na dwojce.Dariano - Czw 30 Sie, 2007
Michał napisał/a:
motyla noga, japa gówniarzu :DDDDDD
heheehe dałes ziom D Kocur jestes DDariano - Czw 30 Sie, 2007 Nie ma sie o co spinac bo naprawde nie ma o co zluzujcie posladki. Pokoj, Miłosc i hothatche :564: :564: :564: