To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Upalanie 2010 - luźne pogaduchy

106 - Pon 19 Kwi, 2010

to jeszcze napisz ja nowy setup spisuje sie na torze

jest progressssss?

kubas - Pon 19 Kwi, 2010

brawo rasta ! Jesteś gość nie ma to tamto :)
rasta - Pon 19 Kwi, 2010

106 napisał/a:
to jeszcze napisz ja nowy setup spisuje sie na torze

jest progressssss?

Jest progres i to bardzo duży, zawias wymiata, pełna kontrola nad furą w zakręcie, jeszcze sporo zapasu miałem ale jednak trochę upłynie czasu zanim będę w stanie wykorzystać jego pełny potencjał. Jedyny minus to twardo jak cholera, kręgosłup mnie boli.

Toyo wreszcie pozwala mi strzelić ze sprzęgła z 4 tys. start jest petarda. Lekko zabuksuje i jest trakcja na pierwszym biegu do odcięcia, to samo 2 bieg, co jest nie do pomyślenia nawet na P Zero 225 szerokości.

Jak pisałem na prostych trochę brakło mocy, latam na razie na słabszej mapie, która ma kiepski przebieg i tylko 270 kuca, ale nie zdążyłem ogarnąć mocniejszej.

rasta - Pon 19 Kwi, 2010

Wideło ;D

Uśmiech kierownika :rotfl:

iQ - Wto 20 Kwi, 2010

Gratki rasta! Ten CTR o ktorym mowisz to Andrzeja? (czerwony, ktory kiedys latal na 1/4)
rasta - Wto 20 Kwi, 2010

Srebrny z karbonową maską.

Real Race, od 2:40 zaczyna coś się dziać :)

Bad-i - Wto 20 Kwi, 2010

Pierwszy film: dlaczego przy 1:43 ta opona po lewej jest tak bezsensownie ulozona ??

Z drugiej strony juz wiadomo dlaczego wygral Viper - 1/4 + kilka zakretów 90 stopni :D

Stf - Wto 20 Kwi, 2010

no szybka trasa faktycznie. mało wolnych technicznych winkli - (dwa ?)... Wolnieszą furą zero szans... Przy 1:43 Raściak poszedł na wprost - oszukańca małego zrobił ;)
Bad-i - Wto 20 Kwi, 2010

Stf napisał/a:
no szybka trasa faktycznie. mało wolnych technicznych winkli - (dwa ?)... Wolnieszą furą zero szans... Przy 1:43 Raściak poszedł na wprost - oszukańca małego zrobił ;)

No trasa typowo pod Cargo, a to 1:43 to bardzo niebezpieczne ustawienie - chyba ze ta opone ktos tracil wczesniej i jej nie ustawili.

Jakarti - Wto 20 Kwi, 2010

brawo Rasciak :)

na pierwszym filmiku ped powietrza tak halasuje, ze sie wydaje, ze zaraz odlecisz :)

106 - Wto 20 Kwi, 2010

rasta napisał/a:
Srebrny z karbonową maską.

Real Race, od 2:40 zaczyna coś się dziać :)

2.56...co to za crx???

Stf - Wto 20 Kwi, 2010

hehe- to Arvid. CRX wymuszka z klatką, szperą i mocnym motorem. ok.850kg/slick/szpara/230km (tyle było w zeszłym sezonie).
Maciusiowy - Wto 20 Kwi, 2010

Stf napisał/a:
szpara

:faja: ...to musi hulać

106 - Wto 20 Kwi, 2010

Maciusiowy napisał/a:
Stf napisał/a:
szpara

:faja: ...to musi hulać

byle nie w dachu...

Anonymous - Wto 20 Kwi, 2010

Brawo Brawo - a jak wrażenia po siedzeniu w kuble i zamontowaniu zawiasu?

Mega fotki ;) stawka była naprawe wymagajaca .... a jak Witek EVO 5?