106 - Pon 19 Kwi, 2010 to jeszcze napisz ja nowy setup spisuje sie na torze
jest progressssss?kubas - Pon 19 Kwi, 2010 brawo rasta ! Jesteś gość nie ma to tamto rasta - Pon 19 Kwi, 2010
106 napisał/a:
to jeszcze napisz ja nowy setup spisuje sie na torze
jest progressssss?
Jest progres i to bardzo duży, zawias wymiata, pełna kontrola nad furą w zakręcie, jeszcze sporo zapasu miałem ale jednak trochę upłynie czasu zanim będę w stanie wykorzystać jego pełny potencjał. Jedyny minus to twardo jak cholera, kręgosłup mnie boli.
Toyo wreszcie pozwala mi strzelić ze sprzęgła z 4 tys. start jest petarda. Lekko zabuksuje i jest trakcja na pierwszym biegu do odcięcia, to samo 2 bieg, co jest nie do pomyślenia nawet na P Zero 225 szerokości.
Jak pisałem na prostych trochę brakło mocy, latam na razie na słabszej mapie, która ma kiepski przebieg i tylko 270 kuca, ale nie zdążyłem ogarnąć mocniejszej.rasta - Pon 19 Kwi, 2010 Wideło
Uśmiech kierownika
iQ - Wto 20 Kwi, 2010 Gratki rasta! Ten CTR o ktorym mowisz to Andrzeja? (czerwony, ktory kiedys latal na 1/4)rasta - Wto 20 Kwi, 2010 Srebrny z karbonową maską.
Real Race, od 2:40 zaczyna coś się dziać
Bad-i - Wto 20 Kwi, 2010 Pierwszy film: dlaczego przy 1:43 ta opona po lewej jest tak bezsensownie ulozona ??
Z drugiej strony juz wiadomo dlaczego wygral Viper - 1/4 + kilka zakretów 90 stopni Stf - Wto 20 Kwi, 2010 no szybka trasa faktycznie. mało wolnych technicznych winkli - (dwa ?)... Wolnieszą furą zero szans... Przy 1:43 Raściak poszedł na wprost - oszukańca małego zrobił Bad-i - Wto 20 Kwi, 2010
Stf napisał/a:
no szybka trasa faktycznie. mało wolnych technicznych winkli - (dwa ?)... Wolnieszą furą zero szans... Przy 1:43 Raściak poszedł na wprost - oszukańca małego zrobił
No trasa typowo pod Cargo, a to 1:43 to bardzo niebezpieczne ustawienie - chyba ze ta opone ktos tracil wczesniej i jej nie ustawili.Jakarti - Wto 20 Kwi, 2010 brawo Rasciak
na pierwszym filmiku ped powietrza tak halasuje, ze sie wydaje, ze zaraz odlecisz 106 - Wto 20 Kwi, 2010
rasta napisał/a:
Srebrny z karbonową maską.
Real Race, od 2:40 zaczyna coś się dziać
2.56...co to za crx???Stf - Wto 20 Kwi, 2010 hehe- to Arvid. CRX wymuszka z klatką, szperą i mocnym motorem. ok.850kg/slick/szpara/230km (tyle było w zeszłym sezonie).Maciusiowy - Wto 20 Kwi, 2010
Stf napisał/a:
szpara
...to musi hulać106 - Wto 20 Kwi, 2010
Maciusiowy napisał/a:
Stf napisał/a:
szpara
...to musi hulać
byle nie w dachu...Anonymous - Wto 20 Kwi, 2010 Brawo Brawo - a jak wrażenia po siedzeniu w kuble i zamontowaniu zawiasu?
Mega fotki stawka była naprawe wymagajaca .... a jak Witek EVO 5?