HH.ORG na Torze - astra zwana zardzewialym potworem vs ... ;]
106 - Czw 21 Paź, 2010 "to byla reklama"
Stf - Czw 21 Paź, 2010 535d całkiem fajnie jedzie ale faktycznie tak od 140 w górę. całkiem żwawy ten twój strucel, może warto go zreanimować blacharsko ?Janusz - Czw 21 Paź, 2010 Ade ja Ci nie wierze.... z równego startu do konca 3 odchodzisz może sporta który ma 163KM z 2 długości (nie wiem ja sie nie znam, i nie wiem czy na pewno tyle ) a TU nagle ruszasz za tajparem wyprzedasz go i jeszcze mu uciekasz...:P coś tu nie gra M - Czw 21 Paź, 2010 Ade nam opowiada swoje sny GeKo - Czw 21 Paź, 2010 Możemy w niedziele skonfrontować z moim clio 106 - Czw 21 Paź, 2010
GeKo napisał/a:
Możemy w niedziele skonfrontować z moim clio
przyjmuje zaklady
martin.h - Czw 21 Paź, 2010 W niedzielę ade nie będzie miał przyczepności ade - Czw 21 Paź, 2010
Stf napisał/a:
535d całkiem fajnie jedzie ale faktycznie tak od 140 w górę. całkiem żwawy ten twój strucel, może warto go zreanimować blacharsko ?
wg mnie wszyystko w aucie da sie naprawic ale nie blache:d
jak sie trafi jakas rozsadna corsa to bedzie swap, jak nie to zyletki:D
spoko ja nie mam problemu z trakcja, moge w niedziele sie stawic:DBart - Pią 22 Paź, 2010 Ade, tak szczerze, przegrałeś kiedyś z kimś spod świateł?Maciusiowy - Pią 22 Paź, 2010
Bart napisał/a:
Ade, tak szczerze, przegrałeś kiedyś z kimś spod świateł?
hehehehehe
nie, bo dotychczas nikt się nie ścigał GeKo - Pią 22 Paź, 2010
ade napisał/a:
spoko ja nie mam problemu z trakcja, moge w niedziele sie stawic:D
seria guma bez slicka.Janusz - Pią 22 Paź, 2010
GeKo napisał/a:
seria guma bez slicka.
ok, ja bede na zimówce i nie bede musiał sie ścigać Maciusiowy - Pią 22 Paź, 2010
Janusz napisał/a:
GeKo napisał/a:
seria guma bez slicka.
ok, ja bede na zimówce i nie bede musiał sie ścigać
a ja jeżeli będę to z Dziewczyno i na zimówce...więc się nie ścigam
robię to tylko na obiektach zamkniętychMarek23 - Pią 22 Paź, 2010 W 535d nie wierzę. Leciałem takim z rolki a4 3.2 265 kuca i bmw było szybsze. No offence Ade,ale chyba w tym 535d wtryski padły ale i tak Cie kocham w pupe Janusz - Pią 22 Paź, 2010