HH.ORG na Torze - Clio Sport vs. Fabia vRS (188km i 410nm)
dzik - Nie 26 Sie, 2007
FreeMan napisał/a:
i jaki byl efekt??
To byl taki spocik co mi R5 dobrze jezdzila. Tego dnia Yarysia objechalem mimo ze spalilem start kompletnie i stracilem kilka dlugosci, na III-ce przejechalem obok niego.
Z cifem bylo podobnie, spalilem start kompletnie jak sie napompowalem i wygrana byla kwestia kilku sekund kolega stwierdzil ze tyle wystarczy.
Jezdzil, owszem, ale przeciagu nie bylo. Dasz rade.
Jesli dobrze pamietam gosc zawsze watpil w czasy mojego clio.FreeMan - Nie 26 Sie, 2007 nowe info o koledze izzy_rider
zrodlo sr.pl
grzech - Nie 26 Sie, 2007
FreeMan
[quote="grzech napisał/a:
FreeMan, gratki ! a mi tez naklepiesz ?
pewnie nie, ale moge sprobowac [/quote]
nie rob sobie jaj. ja jestem tylko ciekaw ile bedziesz w stanie mi dolozyc. jestem ciekaw ile da roznica masy - w sumie mam mocno odchudzone auto (srodek wypruty do blachy + 2 kubly, bez klatki, ewent. odkrece plyte pod silnik), mysle ze 50 kg wyjalem w stosunku do serii, czyli teraz powinno byc cos kolo 900 kg. jesli clio ma cos w okolicach 1050 kg to jest 15% ciezsze. ciekawe czy w takim razie moje saxo bedzie jezdzic tak jak 172 konne clio (115% x 150KM). przebieg mocy masz bardzo ladny, ale u mnie tez najgorzej nie jest.saxorulez - Czw 30 Sie, 2007 Żeby nie było.. sprawdzałem wczoraj to Clio.. czy to jeżdzi czy nie
Powiem że jeżdzi
Z rolowanego z 2 go biegu do końca 4 jest przedemną (moze długość saxo)
Z rolowanego z 3 go biegu juz nie jest przed Saxo ale ja tk duzo jak mi Krzysiek nie odjechałem..
Powiem że hula lepiej niż jakis czas temu kiedy upokarzałem go jak chciałem M - Czw 30 Sie, 2007 ten gosciu mial cifa na wałkach tody ale go sprzedal i teraz jest nowy projekt.
Tamte dane sa nieaktualne po prostu.Anonymous - Czw 30 Sie, 2007 Free czy Izzy ma 5 gena w sedanie nadal czy to inne H jest teraz , wiem tylko tyle ze sprowadzalem mu troszke gratów do silnika b16a2 i chlopak mocno inwestuje na bogato było ....saxorulez - Czw 30 Sie, 2007 Co nie zmienai faktu że tłusto jedzie ten Clio Sport... bez wałków TODY
Jestem naprawde pod wrażeniem... jak kilka KM czyni różnicę.FreeMan - Czw 30 Sie, 2007 dokladnie eM.... ale teraz ma bujna wyobraznie i 170konnego cifa ktory wazy 900kg.
ma nawet szyby z pleksji... i jak sie scigalismy to zabraklo mu paliwa , na takich oparach jezdzi.
Generalnie nie opisalem nic w killach bo mamy rozbierzne zdanie do tego jak jezdza nasze samochody... i musimy sprawdzic jeszcze raz na 402.5 m.BaRtO_206GT - Czw 30 Sie, 2007 mysle ze zdania byly by zupelnie inne gdyby scigali sie na 400m a nie do ponad 200 km/h.M - Czw 30 Sie, 2007 No comment chłopaki FreeMan - Czw 30 Sie, 2007
BaRtO_206GT napisał/a:
mysle ze zdania byly by zupelnie inne gdyby scigali sie na 400m a nie do ponad 200 km/h.
i teraz dokladnie, bo oba (golf i cif) samochod z ktorymi sie scigalem, byly delikatnie szybsze w zakresie od 180km/h kiedy juz wadno minelismy 1/4 mili....FreeMan - Czw 30 Sie, 2007
eM napisał/a:
No comment chłopaki
eM wypowiedz, sie bo ja nie mam pojecia jak zrozumiec Twoje "No comment chłopaki "M - Czw 30 Sie, 2007 Znowu mam wrazenie ze niewazne co, wazne zeby upodlić moją ulubioną markę FreeMan - Czw 30 Sie, 2007 Ziom w zyciu... przeciez tu chodzi o wygrywanie. I nikt nie ma zamiaru nikogo upadlac... a o ile dobrze pamietam to Ty zawsze jestes osoba ktora jedzie po francuzach na maxa....
Tylko wyobraz sobie ze scigasz sie z kims, a on po wysciugu dzwoni do Ciebie i mowie ze zakbraklo mu paliwa i zebys podrzucil go na stacje po 4 litry ....
Barto przeciez tez ma wywalone cale wnetrze, a chyba nie odebral tego jako upokorzenie...M - Czw 30 Sie, 2007
FreeMan napisał/a:
Ziom w zyciu... przeciez tu chodzi o wygrywanie. I nikt nie ma zamiaru nikogo upadlac... a o ile dobrze pamietam to Ty zawsze jestes osoba ktora jedzie po francuzach na maxa....
Tylko wyobraz sobie ze scigasz sie z kims, a on po wysciugu dzwoni do Ciebie i mowie ze zakbraklo mu paliwa i zebys podrzucil go na stacje po 4 litry ....
Barto przeciez tez ma wywalone cale wnetrze, a chyba nie odebral tego jako upokorzenie...
1.Nie jezdzilem wczesniej niz wy po mojej
jak juz to jezdze w zartach bo kazdy wie ze dopinguje wiele french projektow na tym forum
2.Nie mam zadnych kompleksow wzgledem francuskich aut
Jak najbardziej wkurza mnie takie podejscie jak piszesz do scignania sie. Zabraklo mu paliwa przegral - takie zycie.