To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - mini oesy itp - uzywacie jedynki??

was79 - Wto 10 Sie, 2010

forum hh rządzi, forum hh radzi, i jak spyerdolić policji poradzi :devil:
206 Gti - Wto 10 Sie, 2010

Ale - pytanie jest czy używacie jedynki ucekajac przed policja.

Ja powiem tak, ostanio jak wyszdłem z samochodu - to Policjant sięgną po pistolet, i krzyczał czy mnie obalić na ziemię.

Dla mnie to jest skandal jak sie oni odzywają. Tak samo jak z tym motocyklista - STÓJ. Co to za forma ?? Stój. Proszę sie zatrzyamać ewentualnie.

M - Wto 10 Sie, 2010

Stój to jest pierwszy krok przed oddaniem strzału ostrzegawczego
wasq - Wto 10 Sie, 2010

ade napisał/a:
ja tylko raz maluchem uciekalem przed sluzba ochrony kolei;d wylaczylem swiatla w nocy i po kilku ostrych zakretach schowalem sie w krzakach:D:P udalo sie:D

a co do policji to wg mnie male szanse.. jesli w pierwszych kilkunastu sekundach nie uda sie gdzies schowac to raczej ciezki temat...

my kiedys z miejscowki streetowej ucieklismy poprstu w las zgasilismy swiatla i koniec zajeli sie tymi normalnymi ktorzy zostali na miejscowce a nie pojebancami spieprzajacymi lasem po ciemku :P

ale ogolnie to bylo dawno temu

i teraz im czlowiek starszy tym sie mniej boi jak mazsz prawidlowo zaprakowana fure i przyjedza do 50 aut 1 radiowoz to czego sie bac ?? po co w panice uciekac ??? czekasz na luziku poprosza cie abys odjechal bo sa skargi i juz :)

martin.h - Wto 10 Sie, 2010

206 Gti napisał/a:

Ja powiem tak, ostanio jak wyszdłem z samochodu - to Policjant sięgną po pistolet, i krzyczał czy mnie obalić na ziemię.

Dla mnie to jest skandal jak sie oni odzywają. Tak samo jak z tym motocyklista - STÓJ. Co to za forma ?? Stój. Proszę sie zatrzyamać ewentualnie.

Myślę, że powinini się odzywać po angielsku ;D

ade - Śro 11 Sie, 2010

martin.h napisał/a:
206 Gti napisał/a:

albo po francusku:] szczegolnie panie policjantki :jupi:

martin.h - Śro 11 Sie, 2010

ade napisał/a:
martin.h napisał/a:
206 Gti napisał/a:

albo po francusku:] szczegolnie panie policjantki :jupi:

:lol2: