HH.ORG na Torze - astra zwana zardzewialym potworem vs ... ;]
Młody Papież - Śro 04 Lis, 2009 aaaaa...
ok, dziękiade - Śro 04 Lis, 2009
Dżon napisał/a:
aaaaa...
ok, dzięki
spoko polecam:D:P
w milenium malolaty, ale zanzibar jak najbardziej prima sort:D:P106 - Czw 05 Lis, 2009
ade napisał/a:
a tak poza tym to biale roze sa ciagle hitem we lwowie:D:P w kazdym klubie musi to pojsc w trakcie imprezy!!
ade tego nie moze zabraknac w twoim temacie
prosze o pomuk vitesse - Czw 24 Cze, 2010 ade koloryzuje z ta swoja astra,
ktos z forum to sprawdzil?
wiem ze ryba przegrał ale tylko dlatego ze mu bieg nie wszedl, wiec ta astra szybsza od serii nie moze byc KonradMK - Pią 25 Cze, 2010
vitesse napisał/a:
ade koloryzuje z ta swoja stara,
wiem ze ryba przegrał ale tylko dlatego ze mu bieg nie wszedl, wiec ta stara szybsza od serii nie moze byc
nie może być ade - Sob 26 Cze, 2010
KonradMK napisał/a:
vitesse napisał/a:
ade koloryzuje z ta swoja stara,
wiem ze ryba przegrał ale tylko dlatego ze mu bieg nie wszedl, wiec ta stara szybsza od serii nie moze byc
nie może być
w niedziele od 1530 jestem do dyspozycji:D:P jak cos to do januszka organizatora po szczegoly:D:PJanusz - Nie 27 Cze, 2010 brawooo!!! astra mnie dzisiaj skillowała... nie wiem o ile bo się na tym nie znam ale jednak
generalnie poza tym sport idzie praktycznie równo z saxo Tomcata...
w sumie to miałem wrażenie ze od połowy 2 biegu juz sie nic w ułożeniu nie zmieniało!! ale ja sie na tym nie znam...
tak czy siak clio dostało wpierdol ade - Nie 27 Cze, 2010
Janusz napisał/a:
brawooo!!! astra mnie dzisiaj skillowała... nie wiem o ile bo się na tym nie znam ale jednak
w sumie to miałem wrażenie ze od połowy 2 biegu juz sie nic w ułożeniu nie zmieniało!! ale ja sie na tym nie znam...
tak czy siak clio dostało wpierdol
tak czy siak clio jedzie naprawde super jak na sporta (saxo pomijam bo to wogole juz zapierdziela nieziemsko, ale juz o tym wczesniej wiedzialem:D:P), i wbrew temu co opowiadasz na forum to calkiem calkiem go ogarniasz:D i na wporst i po kretym vitesse - Pon 28 Cze, 2010 to jeszcze cwiartka była? szkoda ze tak wczesnie sie zwinlem Janusz - Pon 28 Cze, 2010
vitesse napisał/a:
to jeszcze cwiartka była? szkoda ze tak wczesnie sie zwinlem
eeee Tomcat stwierdził ze powinien mnie zjesc w obecnym setup'ie, wiec stwierdziliśmy ze się sprawdzimy a ze ade wszystkich zjada no to cóż, tez się przyłączył
był jeden bieg, tam i z powrotem (strasznie nudny notabene ) Ale jak zobaczyło to towarzystwo z pod znaku H, i skarpetek na zbiorniczki, zaraz sie u nas zjawili i chcieli się ścigać a ze Ade odrazu pojechał a my byliśmy niechętni do 1/4, to pan od H wjechał na nasza trasę Tomcat - Pon 28 Cze, 2010 Hondziarze... Jak mnie bawi ten gatunek, a przynajmniej w Krakowie
Cóż, myślałem że Cie Januszek bardziej zleje, ale jedna długość mi wystarczy
Astra wygrała, pewnie dlatego że ostatnio znowu utleniło się z niej troche blachy
Generalnie było super git zayebyście i dawno się tak nie wyjeździłem. Ade, szkoda że nie zostałeś co końca bo ćwiczyliśmy jeszcze szykany, wolne zakręty i szybkie zakręty.
aaaa i dawać mi tu jakieś foty !Janusz - Pon 28 Cze, 2010
Tomcat napisał/a:
Hondziarze... Jak mnie bawi ten gatunek, a przynajmniej w Krakowie
Astra wygrała, pewnie dlatego że ostatnio znowu utleniło się z niej troche blachy
Generalnie było super git zayebyście i dawno się tak nie wyjeździłem. Ade, szkoda że nie zostałeś co końca bo ćwiczyliśmy jeszcze szykany, wolne zakręty i szybkie zakręty.
brawooo!!! astra mnie dzisiaj skillowała... nie wiem o ile bo się na tym nie znam ale jednak
tak czy siak clio dostało wpierdol
tak czy siak clio jedzie naprawde super jak na sporta (saxo pomijam bo to wogole juz zapierdziela nieziemsko, ale juz o tym wczesniej wiedzialem:D:P), i wbrew temu co opowiadasz na forum to calkiem calkiem go ogarniasz:D i na wporst i po kretym
a widzisz szkoda ze cwiartki nie doczekałem ade - Pon 28 Cze, 2010
Tomcat napisał/a:
Hondziarze... Jak mnie bawi ten gatunek, a przynajmniej w Krakowie
aaaa i dawać mi tu jakieś foty !
niestety sila wyzsza wzywala:D:P a szkoda bo z checia bym podpatrzyl jak jezdzic szykany:]ade - Czw 21 Paź, 2010 dziwnym trafem po dluuuugim okresie nudow na miescie w ostatnich dniach podczas wieczornych powrotow do domu mialy miejsce dwa ciekawe zdarzenia;
jakis tydzien temu wracam sobie do domku, az tu nagle wiedze nowe bmw5 dosc zwawo smigajace, no to dociskam prawy pedal zblizam sie do bmw, widze napisik 535d i od razu usmiech na twarzy; bmw zaczelo przyspieszac podobnie jak i ja:D zaczelismy od okolo 70, odskoczylem okolo dlugosc i bmw caly czas z tylu:P
stajemy na swiatlach, kierownik usmiechniety od ucha do ucha krzyczy, ze teraz przelacza na sport:D
jako, ze rywal automat nie wstrzeliwuje sie w zielone tylko ruszam rowno z bmw, jeden rowno, dwa do przodu, 3 utrzymuje sie mini przewaga 4 podobnie, generalnie leb w leb ze wskazaniem na zgnila:D
kolejna proba, tym razem podobnie 2 i 3 lekko z przodu, ale 4 bmw lekko wyszlo na prowadzenie, na wiecej nie bylo miejsca bo pewnie zaczal by sie oddalac:d
okazalo sie, ze kierownik mnie zna:d ja niestety nie kojaze:d zaproponowalem zrobienie cipa, ale ponoc furka ma byc wygodna na codzien i zazwyczaj wystarcza smocy wiec zostanie seria:D
nie minelo kilka dni, wracam dzisiaj spokojnie do domu, mam skrecac na krzyzowce w prawo, az tu nagle, katem oka dostrzegam znany wzor felgi 17ki na civicu poprzedniej generacji, szybka obczajka, zgodnie z pierwszymi obserwacji type r:D
zanim dojechalem do swiatel hunda ruszyla, podjechalem obok , kierownik sie zorientowal i opor:D niestety trochu zerowalo mi trakcje wiec honda troszke odskoczyla, naszczescie 2 juz skleilo i sie lekko wysunalem, pelen obaw dokrecilem 2, wbijam 3, zaczynam widziec honde w lusterku, kolejna chwila niepewnosci... powinien mnie doganiac, 4 do konca dystans minimalnie sie zwieksza honda caly czas w lusterku, po chwili zawodnik odpuscil wiec i ja zwolnilem do regulaminowych predkosci:D:P
podsumowujac nie wiem jak sie rozstane z tym autem:d zeby tylko chcialo skrecac i nie podlegalo takiej szybkiej biodegradacji:D