To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - astra zwana zardzewialym potworem vs ... ;]

Młody Papież - Śro 04 Lis, 2009

aaaaa...

ok, dzięki

ade - Śro 04 Lis, 2009

Dżon napisał/a:
aaaaa...

ok, dzięki

spoko polecam:D:P

w milenium malolaty, ale zanzibar jak najbardziej prima sort:D:P

106 - Czw 05 Lis, 2009

ade napisał/a:
a tak poza tym to biale roze sa ciagle hitem we lwowie:D:P w kazdym klubie musi to pojsc w trakcie imprezy!!

ade tego nie moze zabraknac w twoim temacie ;D

prosze o pomuk :pom:

vitesse - Czw 24 Cze, 2010

ade koloryzuje z ta swoja astra,
ktos z forum to sprawdzil?
wiem ze ryba przegrał ale tylko dlatego ze mu bieg nie wszedl, wiec ta astra szybsza od serii nie moze byc :)

KonradMK - Pią 25 Cze, 2010

vitesse napisał/a:
ade koloryzuje z ta swoja stara,
wiem ze ryba przegrał ale tylko dlatego ze mu bieg nie wszedl, wiec ta stara szybsza od serii nie moze byc :)

nie może być :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

ade - Sob 26 Cze, 2010

KonradMK napisał/a:
vitesse napisał/a:
ade koloryzuje z ta swoja stara,
wiem ze ryba przegrał ale tylko dlatego ze mu bieg nie wszedl, wiec ta stara szybsza od serii nie moze byc :)

nie może być :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

w niedziele od 1530 jestem do dyspozycji:D:P jak cos to do januszka organizatora po szczegoly:D:P

Janusz - Nie 27 Cze, 2010

brawooo!!! astra mnie dzisiaj skillowała... nie wiem o ile bo się na tym nie znam ale jednak :D

generalnie poza tym sport idzie praktycznie równo z saxo Tomcata... :P

w sumie to miałem wrażenie ze od połowy 2 biegu juz sie nic w ułożeniu nie zmieniało!! ale ja sie na tym nie znam...

tak czy siak clio dostało wpierdol ;D ;D ;D ;D ;D

ade - Nie 27 Cze, 2010

Janusz napisał/a:
brawooo!!! astra mnie dzisiaj skillowała... nie wiem o ile bo się na tym nie znam ale jednak :D

w sumie to miałem wrażenie ze od połowy 2 biegu juz sie nic w ułożeniu nie zmieniało!! ale ja sie na tym nie znam...

tak czy siak clio jedzie naprawde super jak na sporta (saxo pomijam bo to wogole juz zapierdziela nieziemsko, ale juz o tym wczesniej wiedzialem:D:P), i wbrew temu co opowiadasz na forum to calkiem calkiem go ogarniasz:D i na wporst i po kretym :devil:

vitesse - Pon 28 Cze, 2010

to jeszcze cwiartka była? szkoda ze tak wczesnie sie zwinlem :)
Janusz - Pon 28 Cze, 2010

vitesse napisał/a:
to jeszcze cwiartka była? szkoda ze tak wczesnie sie zwinlem :)

eeee Tomcat stwierdził ze powinien mnie zjesc w obecnym setup'ie, wiec stwierdziliśmy ze się sprawdzimy :D a ze ade wszystkich zjada no to cóż, tez się przyłączył :D

był jeden bieg, tam i z powrotem (strasznie nudny notabene ;p ) Ale jak zobaczyło to towarzystwo z pod znaku H, i skarpetek na zbiorniczki, zaraz sie u nas zjawili i chcieli się ścigać :D a ze Ade odrazu pojechał a my byliśmy niechętni do 1/4, to pan od H wjechał na nasza trasę :)

Tomcat - Pon 28 Cze, 2010

Hondziarze... Jak mnie bawi ten gatunek, a przynajmniej w Krakowie :P

Cóż, myślałem że Cie Januszek bardziej zleje, ale jedna długość mi wystarczy :*

Astra wygrała, pewnie dlatego że ostatnio znowu utleniło się z niej troche blachy :rotfl:

Generalnie było super git zayebyście i dawno się tak nie wyjeździłem. Ade, szkoda że nie zostałeś co końca bo ćwiczyliśmy jeszcze szykany, wolne zakręty i szybkie zakręty.

aaaa i dawać mi tu jakieś foty !

Janusz - Pon 28 Cze, 2010

Tomcat napisał/a:

Astra wygrała, pewnie dlatego że ostatnio znowu utleniło się z niej troche blachy :rotfl:

Generalnie było super git zayebyście i dawno się tak nie wyjeździłem. Ade, szkoda że nie zostałeś co końca bo ćwiczyliśmy jeszcze szykany, wolne zakręty i szybkie zakręty.

kontynuujmy w odpowiednim temacie czyli tu: http://forum.hothatch.org...p=341846#341846

vitesse - Pon 28 Cze, 2010

ade napisał/a:
Janusz napisał/a:

tak czy siak clio jedzie naprawde super jak na sporta (saxo pomijam bo to wogole juz zapierdziela nieziemsko, ale juz o tym wczesniej wiedzialem:D:P), i wbrew temu co opowiadasz na forum to calkiem calkiem go ogarniasz:D i na wporst i po kretym :devil:

a widzisz szkoda ze cwiartki nie doczekałem :)

ade - Pon 28 Cze, 2010

Tomcat napisał/a:

niestety sila wyzsza wzywala:D:P a szkoda bo z checia bym podpatrzyl jak jezdzic szykany:]

ade - Czw 21 Paź, 2010

dziwnym trafem po dluuuugim okresie nudow na miescie w ostatnich dniach podczas wieczornych powrotow do domu mialy miejsce dwa ciekawe zdarzenia;

jakis tydzien temu wracam sobie do domku, az tu nagle wiedze nowe bmw5 dosc zwawo smigajace, no to dociskam prawy pedal zblizam sie do bmw, widze napisik 535d i od razu usmiech na twarzy; bmw zaczelo przyspieszac podobnie jak i ja:D zaczelismy od okolo 70, odskoczylem okolo dlugosc i bmw caly czas z tylu:P

stajemy na swiatlach, kierownik usmiechniety od ucha do ucha krzyczy, ze teraz przelacza na sport:D

jako, ze rywal automat nie wstrzeliwuje sie w zielone tylko ruszam rowno z bmw, jeden rowno, dwa do przodu, 3 utrzymuje sie mini przewaga 4 podobnie, generalnie leb w leb ze wskazaniem na zgnila:D

kolejna proba, tym razem podobnie 2 i 3 lekko z przodu, ale 4 bmw lekko wyszlo na prowadzenie, na wiecej nie bylo miejsca bo pewnie zaczal by sie oddalac:d

okazalo sie, ze kierownik mnie zna:d ja niestety nie kojaze:d zaproponowalem zrobienie cipa, ale ponoc furka ma byc wygodna na codzien i zazwyczaj wystarcza smocy wiec zostanie seria:D

nie minelo kilka dni, wracam dzisiaj spokojnie do domu, mam skrecac na krzyzowce w prawo, az tu nagle, katem oka dostrzegam znany wzor felgi 17ki na civicu poprzedniej generacji, szybka obczajka, zgodnie z pierwszymi obserwacji type r:D
zanim dojechalem do swiatel hunda ruszyla, podjechalem obok , kierownik sie zorientowal i opor:D niestety trochu zerowalo mi trakcje wiec honda troszke odskoczyla, naszczescie 2 juz skleilo i sie lekko wysunalem, pelen obaw dokrecilem 2, wbijam 3, zaczynam widziec honde w lusterku, kolejna chwila niepewnosci... powinien mnie doganiac, 4 do konca dystans minimalnie sie zwieksza honda caly czas w lusterku, po chwili zawodnik odpuscil wiec i ja zwolnilem do regulaminowych predkosci:D:P

podsumowujac nie wiem jak sie rozstane z tym autem:d zeby tylko chcialo skrecac i nie podlegalo takiej szybkiej biodegradacji:D