nox - Czw 12 Mar, 2009 Pytaj MAciusiowy Maciusiowy - Czw 12 Mar, 2009 poszedł mail...dam znać do poniedziałku martin.h - Czw 12 Mar, 2009 Dobra Panowie, a więc tak: koszt za 10 samochodów to 750 zł netto (niestety, ale nie dało się taniej). Jak wcze¶niej pisałem problemem może być czas i tak też niestety jest. Obecnie zaczyna się sezon imprez amatorskich i co sobotę mamy jaki¶ wyjazd (GSMP, Poznań, Ułęż itp.), więc ten dzień tygodnia raczej odpada. Możnaby teoretycznie zrobić to w tygodniu po 18, ale nie chcę na razie decydować.Niemy - Czw 12 Mar, 2009 jak tylko zloze auto do konca to jade nawet w nocy Maciusiowy - Czw 12 Mar, 2009
martin.h napisał/a:
Dobra Panowie, a więc tak: koszt za 10 samochodów to 750 zł netto (niestety, ale nie dało się taniej). Jak wcze¶niej pisałem problemem może być czas i tak też niestety jest. Obecnie zaczyna się sezon imprez amatorskich i co sobotę mamy jaki¶ wyjazd (GSMP, Poznań, Ułęż itp.), więc ten dzień tygodnia raczej odpada. Możnaby teoretycznie zrobić to w tygodniu po 18, ale nie chcę na razie decydować.
w ecusoft negocjuję kwotę 80 pln/sztukę...co daje 800 pln brutto za 10 aut. Niestety w przypadku soboty s± w stanie przebadac 5-6 samochodów. Pytanie czy komukolwiek chce się przyjeżdżac do BB... GeKo - Czw 12 Mar, 2009 dla mnie obojętne czy BB Kato czy Krk. Aczkolwiek w Krk w project XS rok temu sie hamowali¶my z Loko i Grze¶kiem za 50zł.
w Kato można zapytać jeszcze w Digitech.michool_vt - Czw 12 Mar, 2009
GeKo napisał/a:
w Krk w project XS
mysle ze jak zapytacie to nie bedzie problemu by taka cena byla Młody Papież - Pi± 13 Mar, 2009 Michool chyba zaprasza na bibe to i ja się może skusze
Digitech 150zł za hamowanie jednego samochodu
H±dziarze z hk¶ czy kh¶ czy cu¶ takiego hamowali się grupowo i jeżeli się nie myle to wyszło po 100złGeKo - Pi± 13 Mar, 2009
Dżon napisał/a:
Michool chyba zaprasza na bibe to i ja się może skusze
He he mnie się podobało, chętnie jaka¶ powtórka, tym razem przywiózłbym własne zaopatrzenie.Anonymous - Pi± 13 Mar, 2009 W Digitechu Pan Jamrozy nie ogarnia, ani chip tuningu ,ani tez hamowni.Wyniki s± z dupy.martin.h - Pi± 13 Mar, 2009 OK, jest szansa na sobotę 21.03.2009 (od rana). Kto się na to pisze?GeKo - Sob 14 Mar, 2009
p106rallye napisał/a:
W Digitechu Pan Jamrozy nie ogarnia, ani chip tuningu ,ani tez hamowni.Wyniki s± z dupy.
Tylko jeden mój znajomy się tam hamował i wyszło mu 167KM w 206RC moment się zgadzał, co do mocy trudno powiedzieć, auto było na zimówkach. Ale jak mówisz żeby go olać to OK.Młody Papież - Nie 15 Mar, 2009 też słyszałem raczej gorsze opinie na ich tematBart - Nie 15 Mar, 2009 też co¶ słyszałem, zdaje się od Piotrka106rallye martin.h - Nie 15 Mar, 2009 Panowie co z t± sobot±, jest kto¶ chętny?