Roots Style Supercharger Compressor with integrated By-pass Valve
Intake Manifold Assembly
Air-to-Water Intercooler
65mm BBK Throttle Body
FEAD Drive Belt
Complete Hoses, Belts, Brackets, and Hardware
Spark Plugs
36lbs Fuel Injectors
Reflash of computer
1-Year Warranty
15 Hour Install TimeM - Sob 11 Paź, 2008 Panie, air to water na takim krotkim odcinku to chyba dla zabawy jest.
Zeby bylo duzo sosu musi te powietrze miec gdzie sie wychłodzić.
No ale zawsze coś.GOKART - Pon 13 Paź, 2008 ta foka z kompresorem wyje jak miniaczyna tyle że to 2 litry więc lata lepiej Mick - Wto 14 Paź, 2008 tak sie cały czas zastanawiam czy Ci po prostu nie jebnąć OSKAR - Wto 14 Paź, 2008 hehehehe piknie piknie
dopieoro doczytalem
kierownik pewnie nie ogarnial,ale z drugiej strony zawszejak lapie sie z honda i jedzie ktos z pasazerem to czesto widze awanturew samochodzie.
a w innych przypadkach to kierownicy nie jednej hani ustawiaja sie ze mna tylko jak jest prosta
ciekawe dlaczego
Gratsy za killa.Anonymous - Śro 22 Paź, 2008 No ja chyba jednak nie doceniam swojej kobiety- bo ona przeważnie mnie jeszcze podjudza do szybszej jazdy Vlodarsky - Czw 23 Paź, 2008 Moja Kasia jak widzi, że patrzę w lusterka i redukuje to pyta "co tam znowu jedzie? "
hehe ale awantury nigdy nie mam Misiek_lbn - Czw 23 Paź, 2008 hehe, u mnie się nie pyta, tylko po prostu patrzy w lusterko i uśmiecha
ale jak miałem clio to mi powiedziała że to niesprawiedliwe, bo doskonale wiem że mam szybki samochód i nie muszę ośmieszać tych kierowców Mick - Czw 23 Paź, 2008
Misiek_lbn napisał/a:
hehe, u mnie się nie pyta, tylko po prostu patrzy w lusterko i uśmiecha
uśmiecha się, bo wie że i tak dostaniesz po dupie od każdego innego samochodu
myślę, że nawet Polonez Caro jest szybszy od Twojego obecnego autka Misiek_lbn - Czw 23 Paź, 2008 tak tak Mick...
a łyżka na to niemożliwe Anonymous - Pon 27 Paź, 2008 dobra temat sie wyczerpał