anjas - Pon 05 Sty, 2015 ja celuję w v70D3. Diesel 163 konie, peżotowski. Podobno bardzo dobry.
Boro potwierdził! was79 - Pon 05 Sty, 2015
PiTT napisał/a:
anjas napisał/a:
jako miłośnik marki poważnie myślę o superbie . Alternatywą jest v70. Ale ponieważ mam w chuj piniędzy ale nowego nie opłaca mi się kupować (nic sobie nie odliczę) szukam trzyletnich samochodów. Chyba, że trafi się coś rozsądnego ale nie starszego niż 2009 bo przestało mi się chcieć zmieniać często samochody i pięć lat chciałbym pojeździć
Foty skody robione na bażantowie. To taki katowicki Wilanów. Młodzi, piękni, bogaci. Prestiż i godzina dojazdu do centrum PiTT - Pon 05 Sty, 2015 z tego co mowil to od sterownikow poprzez elementy mechaniczne
co prawda wszystkie problemy z dieslem, wiec nie wiem jak ten benzyniak sie sprawujePiTT - Pon 05 Sty, 2015
anjas napisał/a:
ja celuję w v70D3. Diesel 163 konie, peżotowski. Podobno bardzo dobry.
Boro potwierdził!
ani nie jedzie, ani nie brzmi, ale za to sporo pali - to tez Boro potwierdził?
obczaj sobie filmy na yt
wizualnie miodzio taka v70, ale ta cala reszta o ktorej slyszalem...pcs - Pon 05 Sty, 2015 e jakiej glupoty wam nagadali, silniki R5 diesla volvo sa w huj trwale, i luzem kreca 500tys km, te starsze nawet wiecej. W ostatnich 3 latach niby chinole mogli cos przyoszczedzic, byc moze stad info o awariach. Ale i tak przy silnikach VAG to miod i poezja a koszt serwisu zerowy.
silnik d3 to kiedys byl R4 od PSA, tez byl dobry ale brzmial srednio i byl mulowaty. Dla rodziny moim zdaniem ok. Od bodaj 2010 roku silnik d3 to juz silnik volvo R5 o mocy 150km chyba, ale pojemnosci okrojonej do 2.0litra.
silnik d2 to 1.6 od PSA, chyba co ktoras sztuka miala feler, nie bardzo wyobrazam sobie tego silnika w v70, moze na taxi.
Mi sie auto bardzo podoba, sztuka ktora prawie kupilem przy przebiegu 150tys km wygladalo jak nowe.
Silniki R5 benzyny to rowniez pancerne jednostki, tych nowszych nie znam.
Mowi sie, ze polifcie w 2009 roku sa troche gorsze po chinole obcieli koszty.PiTT - Pon 05 Sty, 2015 no to nie wiem... walić to, kolejne auto i tak musi byc 4x4 i z mocą 250+ lukp - Pon 05 Sty, 2015
PiTT napisał/a:
no to nie wiem... walić to, kolejne auto i tak musi byc 4x4 i z mocą 250+
zgadzam się w 100% , ale co wybrać ?WuRC - Pon 05 Sty, 2015
pcs napisał/a:
Jedyny bezobslugowy zaworowo motor subaru to 2.2 z lat 90tych.
2.0T ze starych GT (do MY96) też były na hydraulice.Bonczek - Wto 06 Sty, 2015
PiTT napisał/a:
Brzmi jak B8 w Hajlajnie PiTT - Wto 06 Sty, 2015
Bonczek napisał/a:
PiTT napisał/a:
Brzmi jak B8 w Hajlajnie
a gdzie tam 250+?
to juz predzej superb 3.6 anjas - Wto 06 Sty, 2015 Ja się chyba nie nadaję do sprzedawania samochodów. Dzwonią typy i pytają np. jakie ma wtryski - kurwa, skąd ja mam wiedzieć, ma takie jakie powinien mieć
Wczoraj dzwonił jeden koleś i umawiał się ze mną ma wizytę w ASO. Nie mam nic przeciwko, nawet zachęcam ale typ powiedział w rozmowie, że to będzie czwarte legacy, które zabiera do ASO. Poprzednie trzy nie były idealne i je odrzucił.
Kurcze, ja wszystko rozumiem, każdy chce kupić jak najlepszy samochód ale to nie jest dwuletnie A6 za 150 tysi tylko prawie dziesięcioletnie subaru za 25 tysi. Za 4 wizyty w ASO gość zapłacił pewnie przynajmniej tysiaka. Za tysiaka to może w tym samochodzie teraz zrobić naprawdę dużo, nawet gdyby się coś wysrało.
Jakoś przechodzi mi ochota na spotykanie się z takimi typami, pewnie wstawię go do komisu i niech się zajmują tym na czym się znają a ja sobie poplanuję kolejne nikomu niepotrzebne działania i akcje na których z kolei ja się znam.EmerytRs2 - Wto 06 Sty, 2015
anjas napisał/a:
ja sobie poplanuję kolejne nikomu niepotrzebne działania i akcje na których z kolei ja się znam.
Zamach stanu? Bonczek - Wto 06 Sty, 2015
PiTT napisał/a:
Bonczek napisał/a:
PiTT napisał/a:
Brzmi jak B8 w Hajlajnie
a gdzie tam 250+?
to juz predzej superb 3.6
Nie ma w cennikach chyba jeszcze ale bedzie 280konna wersja Anonymous - Wto 06 Sty, 2015 Ale te 280 kuca to w tedeiku?bo jak nie to chuj prestiża strzeliłPiTT - Wto 06 Sty, 2015 dyszel jest 240KM, wiec 280 to pewnie w benie