iQ - Śro 05 Maj, 2010 Wracam sobie spokojnie z pracy, dojezdzam powoli do swiatel bo zapalilo sie czerwone. Tak sobie czekam a z lewej strony zjawia sie jakis bialy sedan. Spojrzalem dokladniej a to evo 5 z kiera po prawej Koles zauwazyl ze ogladam auto to zaczal sie lansowac blow offem Odpuscilem temat bo i tak by mnie zmasakrowal. Wiec dalej spokojnie czekam i nagle slysze jakby ktos zaczal strzelac z jakiegos karabinu, az sie przestraszylem Wlaczylo sie zielone a evo tak wystrzelilo w przod ze kopara mi tylko opadla. Nie wiem czy mozna powiedziec ze mnie skillowal bo ja sie nie scigalem Loko - Śro 05 Maj, 2010
iQ... napisał/a:
Nie wiem czy mozna powiedziec ze mnie skillowal bo ja sie nie scigalem
Ta, wszyscy tak mówią martin.h - Śro 05 Maj, 2010
iQ... napisał/a:
i nagle slysze jakby ktos zaczal strzelac z jakiegos karabinu, az sie przestraszylem
To pewnie było jakieś zwykłe seryjne Evo Bad-i - Śro 05 Maj, 2010 bez kłówki i klatki fydi - Śro 05 Maj, 2010 Myślę, że przy moim urwanym wydechu gość by zwątpił i odpuścił ściganie z williamsem Ale by był kill, ale to dobre by było.iQ - Śro 05 Maj, 2010
Loko napisał/a:
iQ... napisał/a:
Nie wiem czy mozna powiedziec ze mnie skillowal bo ja sie nie scigalem
Ta, wszyscy tak mówią
Tak to wygladalo, nie zdazylem ruszyc a jego juz nie bylo
martin.h napisał/a:
iQ... napisał/a:
i nagle slysze jakby ktos zaczal strzelac z jakiegos karabinu, az sie przestraszylem
To pewnie było jakieś zwykłe seryjne Evo
tylko brzmialo jakby bylo zepsute Bart - Śro 05 Maj, 2010 to pewnie jakiś lokalny gangster i napier.dalał z kapiszonówPiTT - Nie 23 Maj, 2010 mistrz wyścig!
wracając właśnie do domu zobaczyłem nowego CTRa
małe przetasowanie bo widziałem jak gość zdecydowanie ustawil się na pole position
ja za nim
na zielone CTR ogień, ja za nim
i tu spore zaskoczenie, dochodzę go dosyć szybko i przejeżdżam obok, do 1.7 gdzieś 4-5 długości dla mnie
podziękowałem mu awaryjką i zjechałem w swoją stronę
nie spodziewałem się że CTR dostanie aż tak sromotne baty a gość się ścigał na 100% Jaco - Nie 23 Maj, 2010
PiTT napisał/a:
mistrz wyścig! gość się ścigał na 100%
eee tam pewnie cykał na radiu iQ - Nie 23 Maj, 2010 PiTT, jak to byla seria to sie nie dziw ze go tak zlales PiTT - Nie 23 Maj, 2010
iQ... napisał/a:
PiTT, jak to byla seria to sie nie dziw ze go tak zlales
fakt, ale na papierze ten ctr ma ~6.6
więc myślałem że nieco lepiej będzie jechał
gość nie chciał nawiązać nawet kontaktu wzrokowego na następnych światłach, zatrzymał się długość samochodu za mną na pasie obok
bardzo mi się podobał dzisiejszy wieczór
potem jeszcze mały kill na toyce celice, tej ostatniej
gość ustawił sie na prawym i dynamicznie ruszył na zielone, 1-2-3 na następnych światłach ruszał już normalnie zresztą ja też bo ostatnio na tamtym odcinku dostałem mandat bizon - Nie 23 Maj, 2010
Cytat:
na papierze mam 57.xx w lublinie
ale gratz ubicia malego zoltka. choc fakt, ze od sporego juz czasu nie mozna powiedziec, zeby hunda byla na wlasciwej drodze rozwojowej, jesli chodzi o R-ki...
smutne PiTT - Nie 23 Maj, 2010
bizon napisał/a:
Cytat:
na papierze mam 57.xx w lublinie
ale gratz ubicia malego zoltka. choc fakt, ze od sporego juz czasu nie mozna powiedziec, zeby hunda byla na wlasciwej drodze rozwojowej, jesli chodzi o R-ki...
smutne
nie no spoko, wiesz, porównanie by było jakbym miał seryjne 200KM, wtedy by mnie złoił
na szczęście burbo ma dużą zaletę w kwestii łatwych KM
nie wiem ile w typerze by kosztowało wyciagniecie dodatkowych 40KM ale zakładam że fortunębizon - Nie 23 Maj, 2010 seria K razy dwa, jak mawiaja hondziarze. kon turbo jest znacznie tanszy.
co nie zmienia faktu, ze honda zapomniala o podstawowym atucie, czyli masie. przestali poprawiac silniki (bo co by zostalo dla tunerow), a masa rosnie... skrocili skrzynie, na tym sie skonczylo. o ile 7 gen byl konkurencyjny, o tyle 8 gen to szrot. fakt, ze szybki
ale nie odbieraj tego jako umniejszenie sukcesu.
zkillowales bardzo szybkie fwd. gut PiTT - Nie 23 Maj, 2010 spoko kurde, nie taki był cel żeby się trzepać teraz nad killem hondy
przypuszczałem że będę szybszy, ale myślałem że nieco lepiej będzie jechała