jestem ostatnim w krakowie ktory jezdzil na benzynie....
no tak, ja ciągle jestem 'na gazie'
co do hamowni, to kiedys bardzo sie smialem jak ktos pisal ze vteca to 'trza umic hamowac'
a tu takie kwiatki, pan z dtech nie moze ogarnac szmocy vtekkkka
M - Sob 25 Kwi, 2009 160koni to wcale nie musi byc zle, moze po prostu tak miecmichool_vt - Sob 25 Kwi, 2009 eM, ja myślałem ze tam 200 pęknie, serio106 - Sob 25 Kwi, 2009 nie ty jeden
przeż tam 190KM to sie na samej glowicy robi
swap ze 160 KM na 161 KM GeKo - Sob 25 Kwi, 2009 Martin, jak by każdy robił hamowanie za 50zł to ja sie mogę 2-3 razy w miesiącu hamować, ale 150 to jest lekka przesada. A Pan w Detechu chyba nie ogarnia i tyle.
Jak ogarniesz termin w 4Turbo , to ja nadal jestem chętny, o ile cena będzie oscylować w tych granicach 50-70. Generalnie koleś robił auto w 10min maks. Z wjazdem wyjazdem i wydrukiem pomiaru. Jak widać chyba trochę to za szybko wszystko było.fydi - Nie 26 Kwi, 2009
Cytat:
saxie po fydim 125
Jacek - Nie 26 Kwi, 2009
fydi napisał/a:
Cytat:
saxie po fydim 125
po fydim to wszystko fajne, fydi nie masz jakiejś byłej fajnej do poprzechodzenia? 106 - Nie 26 Kwi, 2009
jacek czajka napisał/a:
fydi nie masz jakiejś byłej fajnej do poprzechodzenia?
ooo super bo myslalem ze ty i bart to jednak cos powaznego Jacek - Nie 26 Kwi, 2009
106 napisał/a:
jacek czajka napisał/a:
fydi nie masz jakiejś byłej fajnej do poprzechodzenia?
ooo super bo myslalem ze ty i bart to jednak cos powaznego
tak to widać? o siet fydi - Nie 26 Kwi, 2009
jacek czajka napisał/a:
po fydim to wszystko fajne, fydi nie masz jakiejś byłej fajnej do poprzechodzenia?
hłe hłe hłe (wyśle PW tylko cicho)
lepiej pochwal się jaki wynik dzisiaj osiągnąłeś Jacek - Nie 26 Kwi, 2009
fydi napisał/a:
jacek czajka napisał/a:
po fydim to wszystko fajne, fydi nie masz jakiejś byłej fajnej do poprzechodzenia?
hłe hłe hłe (wyśle PW tylko cicho)
lepiej pochwal się jaki wynik dzisiaj osiągnąłeś
http://forum.hothatch.org...r=asc&start=180
lolJacek - Nie 26 Kwi, 2009 aha i jechałem aygolotemleon - Pią 05 Cze, 2009 Panowie jakos cisza ostatnio w tej kwestii na poludniu ! kiedy to polnoc non stop mody robi i na hamownie jezdzi ?
Moze trzeba by tam napisac?
Wczoraj tam bylem i widziałem ze zbyt duzo aut nie przyjezdza do nich, moze uda sie jakos pogadac.Niemy - Pią 05 Cze, 2009 znam jednego kolesia który tam pracuje, hamowałem tam saxo, niestety lewizny się skończyły, cena 150zl/auto