To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - FOCUS RS II vs. S3

ŁukaszS3 - Pon 19 Kwi, 2010

rabarbar napisał/a:
moze jak sie nastepnym razem pojawi na forum jakis własciciel rs-a,to mu troche pojedzmy wazelinką co by dał sie karnąć i przetestowac

Kiepski pomysł... Lepiej go od razu wyjaśnić :D

kaco_d - Pon 19 Kwi, 2010

wygrałeś pewnie dlatego, że nie zapomniałeś w końcu wyłączyć klimy ^_^
Stf - Wto 25 Maj, 2010

takie tam macanko. w sumie nic ciekawego bo normalny start był wcześniej - startowałem przed nim i do połowy 4 nie zbliżał się w ogóle mając "trochę" straty. na filmiku w sumie tylko pierwsze 40sek jest miarodajne - później nuda. generalnie zaskoczył mnie ten focus bo zupełnie nie uciekał z rolki... no ale pewnie kierownik nie jechał na 100% ;)

k-mart - Wto 25 Maj, 2010

musze to wyslac mabzowi na sr...
Stf - Wto 25 Maj, 2010

dla porównania 2 dni temu sponiewierał mnie nowy seat exeo 2,0tfsi po sofcie na 260 kilka km... jakieś dziwne te focusy....
Rudello - Wto 25 Maj, 2010

heheh wlasnie rozm. z kolega i mowił ze prześladowało go S3 z naklejka hh.org :D
Nagranie jak policyjne... jesli mozesz to zdejmij z y2b

P.S dobra muzka na poczatku... ooooaaaaaa

Anonymous - Wto 25 Maj, 2010

kurde wczoraj na trasie leciał za mna RS .... wygląda cudownie, ale jakoś 1,5T jak to rasta pisze to zbyt wiele zeby go porzadnie napędzić .... ale ma zapewne x-plusów za które byście go kochali :rotfl:
pP - Wto 25 Maj, 2010

2:59... ale urwaaaaał
Jakarti - Śro 26 Maj, 2010

no to mamy nowe "daaaaaaaaaaaaj kamienia"

" JEEEEEEDZ KURFAAAAAAAAAAAAAAAA "
3:13 ;)

Stf - Śro 26 Maj, 2010

Rudello napisał/a:
jesli mozesz to zdejmij z y2b

nie widać rejestracji - ale spoko już zdejmuję ;)

rasta - Śro 26 Maj, 2010

Stf, bez przesady, widać, że jak depnie to ostro idzie i odskakuje, jakby nie było ruchu miejskiego to nie było by z nim łatwo.

Rasta napisał/a:
Stf, bez przesady, widać, że jak depnie to ostro idzie i odskakuje, jakby nie było ruchu miejskiego to nie było by z nim łatwo.

ja sie zgadzam tutaj z Rastą aczkolwiek takie mizianie miedzy samochodami to jak ruchanie przez Internet :)

M - Śro 26 Maj, 2010

Jakarti napisał/a:
Rasta napisał/a:

ja sie zgadzam tutaj z Rastą aczkolwiek takie mizianie miedzy samochodami to jak ruchanie przez Internet :)

hmmmmmmm

Macius - nie miarodajne :)
M - Śro 26 Maj, 2010

grii