HH.ORG na Torze - mini oesy itp - uzywacie jedynki??
ade - Sob 26 Cze, 2010
206 Gti napisał/a:
ade napisał/a:
nie jest blad:d
Błąd to jest moim zdaniem - upalanie samochodu w takich warunkach - szkoda auta. Syf - krzywo, doły, wyrwy - ble !
takie mamy imprezy, wszyscy maja takie same warunki wiec trzeba sobie dawac rade... budujac auto do upalania trzeba sie liczyc z tym, ze bedzie wymagalo o wiele wiecej wydatkow na serwis ale od tego jest...
jak mam wybor stac na spocie pod realem albo siedziec w domu i ogladac wrc to wole porywalizowac tam gdzie jest mozliwosc... lista zgloszen zawsze full wiec chyba nie jest tak zle...vitesse - Pią 02 Lip, 2010 nie no pod realem mozesz pojezdzic, a furki sa wymagajace
a tak wogole dzieje sie cos pod tym realem bo od roku zadnych wiesci z tamtych stron nie mam ade - Pią 02 Lip, 2010
vitesse napisał/a:
nie no pod realem mozesz pojezdzic, a furki sa wymagajace
a tak wogole dzieje sie cos pod tym realem bo od roku zadnych wiesci z tamtych stron nie mam
jak ktos lubi bawic sie w kotka i myszke z policja to moze sobie smigac:d
45 sek... cos tam sie dzieje:DMarek23 - Pią 02 Lip, 2010 Jestem z Ciebie dumny ade,może kiedyś nakręcimy Gateway in Krakow?106 - Pią 02 Lip, 2010 ja tez sie nadaje poscig polonezem rulez Marek23 - Pią 02 Lip, 2010 3 garaże,sprawny francuz, pilot z kamerą i lecimy...Michał - Pią 02 Lip, 2010 Ciekaw jestem , tak szczerze czy ktoś posiadający umiejętności "rajdowe" , np taki marek , by spi.er.dolił
Marku - jak ty to widzisz, szczere pytanie ...Jacek - Pią 02 Lip, 2010 moim zdaniem nie spi.er.doliKonradMK - Pią 02 Lip, 2010 znam jednego typa, któremu się udało ale poleciał pod prąd Krzyckiego na Ochocie w kierunku Wawelskiej i tylko fartem kogoś albo siebie nie zabił. pierwszy człowiek jakiego poznałem, który miał 170KM clio jeszcze przed sportem.Janusz - Pią 02 Lip, 2010
Michał napisał/a:
Ciekaw jestem , tak szczerze czy ktoś posiadający umiejętności "rajdowe" , np taki marek , by spi.er.dolił
Marku - jak ty to widzisz, szczere pytanie ...
to zalezy, w ciagu dnia i w miescie, nie ma huia..... zresztą generalnie w ciągu dnia byłoby to Ciężko zrobić z powodu natężenia ruchu. ale powiedzmy o 3 w nocy na jakiejś wsi jest to wielce prawdopodobne, zresztą z tego co wiem mamy na forum osobę której to się kilka razy udało !! czy mam racje ??Michał - Pią 02 Lip, 2010 no tak, pare razy spier.... przed policją mając jeszcze eskorteza
ja mu w gaz, a za mną tworzyła sie flara dymna/smoke grenade
znikałem w ciemnościach dymu ... i tyle mnie widzieli
NAgle strzał z kolektora ( gaz ) i suki myślały że strzelam do nich z klamki więc zatrzymywali sie
eskortez był przystosowany do takich gangsta akcji ...Janusz - Sob 03 Lip, 2010
Cytat:
no tak, pare razy spier.... przed policją mając jeszcze eskorteza
ja mu w gaz, a za mną tworzyła sie flara dymna/smoke grenade
znikałem w ciemnościach dymu ... i tyle mnie widzieli
NAgle strzał z kolektora ( gaz ) i suki myślały że strzelam do nich z klamki więc zatrzymywali sie
eskortez był przystosowany do takich gangsta akcji ...
bzdura !! to policja uciekała przed Tobą !!Marek23 - Sob 03 Lip, 2010
Michał napisał/a:
Ciekaw jestem , tak szczerze czy ktoś posiadający umiejętności "rajdowe" , np taki marek , by spi.er.dolił
Marku - jak ty to widzisz, szczere pytanie ...
Zakładam opcję tylko w nocy, konkretnie kiedy nie ma ruchu. W takich warunkach wystarczy zwykły passat i jakakolwiek droga poza autostradą. Nie trzeba jakoś supe jeździc, wystarczy mądre układanie jazdy, średnie tempo i wystrzeganie się niepotrzebnego
ryzyka. Mam kolegę,który uciekł policji parę naście razy, raz nawet w austrii.vitesse - Sob 03 Lip, 2010 poscigi policyjne to chyba esencja jazdy samochodemade - Nie 04 Lip, 2010 ja tylko raz maluchem uciekalem przed sluzba ochrony kolei;d wylaczylem swiatla w nocy i po kilku ostrych zakretach schowalem sie w krzakach:D:P udalo sie:D
a co do policji to wg mnie male szanse.. jesli w pierwszych kilkunastu sekundach nie uda sie gdzies schowac to raczej ciezki temat...