widziałem foty z kilku imprez w większości imprez i było ok, ale widziałem też ich imprezy gdzie było trochę cięć i syfu.... oczywiście nie musisz jechać po cięciach więc luz.
Widzimy się Anonymous - Sob 06 Mar, 2010 Dla włascicieli starszych aut to jest fajna impreza- http://youngtimerparty.pl/ ,mozna miedzy innymi poscigac sie na duzej pętli toru poznańfydi - Sob 06 Mar, 2010
rabarbar napisał/a:
Dla włascicieli starszych aut to jest fajna impreza- http://youngtimerparty.pl/ ,mozna miedzy innymi poscigac sie na duzej pętli toru poznań
Pewnie fajne, ale mnie tam nie stać na dojazd, ani nie mam auta które może wytrzymać coś takiego
I tak na szybko co przeczytałem "Do Imprezy dopuszczone zostaną samochody wyprodukowane do 1986 r. "
saxorulez napisał/a:
widziałem foty z kilku imprez w większości imprez i było ok, ale widziałem też ich imprezy gdzie było trochę cięć i syfu.... oczywiście nie musisz jechać po cięciach więc luz.
Ten rajd w Dębicy był na pewno nie ciekawy pod tym względem. Może go nie będzie w tym roku tylko wrzucą Tychy na ostatnią eliminacje Zobaczymymartin.h - Sob 06 Mar, 2010
fydi napisał/a:
Ten rajd w Dębicy był na pewno nie ciekawy pod tym względem. Może go nie będzie w tym roku tylko wrzucą Tychy na ostatnią eliminacje Zobaczymy
Dębica nawet jak poleci to nie będzie się liczyła do klasyfikacji końcowej, będą tylko imprezy na torach.Bart - Sob 06 Mar, 2010 nie organizuje nikt wyścigów dostawczaków? michool_vt - Sob 06 Mar, 2010
bart napisał/a:
nie organizuje nikt wyścigów dostawczaków?
takie wyscigi odbywaja sie codziennie na drogach naszego kraju Loko - Sob 06 Mar, 2010
fydi napisał/a:
9.1 Auta wyprodukowane od 1/1/1985 do 31/12/1995 roku spełniające wymogi techniczne określone
Karwa czyli mój 1996 dopiero za rok będzie youngtimerem i dopiero za rok będe mógł startować
a exotic? czy saxo jest exotic i chociaż tam mnie przyjmą? fydi - Sob 06 Mar, 2010
Cytat:
Karwa czyli mój 1996 dopiero za rok będzie youngtimerem i dopiero za rok będe mógł startować
właśnie dlatego w tym roku chce wystartować ale jak saxorulez chce się wbić na classic cup to może Tobie też się uda qbus - Sob 06 Mar, 2010 ja bylem na imprezie classic auto bodajze w 2008 roku... eliminacja odbywala sie w ulezu... duzo aut, ladna pogoda, szybka trasa tylko jakby atmosfery motorsportu brakowalo... raczej pokaz fajnych samochodow.mikan - Sob 06 Mar, 2010
anjas napisał/a:
Mikan do tablicy
Oczywiście że pojedziemy
Plan na pralke i sezon 2010 jest prosty jedziemy wszystko w okolicy do 200 km gdzie nasze auto będzie się nadawaćmikan - Sob 06 Mar, 2010 ciekawy jestem tylko czy nasze auto będzie dopuszczone do classic autozefir - Sob 06 Mar, 2010 no mysle ze fajnie by bylo w tym roku z Wami poupalac )fydi - Sob 06 Mar, 2010
mikan napisał/a:
ciekawy jestem tylko czy nasze auto będzie dopuszczone do classic auto