To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Clio Sport vs. Fabia vRS (188km i 410nm)

pcs - Pią 24 Sie, 2007

Ten kolo zawsze byl spoko i taki pozostal. W sumie sie troche dziwie wynikowi, bo tdi zwykle to przebieg mocy maja dosyc korzystny, no ale fabia jest ze 150kg ciezsza, wiec to moglo niwelowac roznice mocy. Pozatym bylo chyba dosc cieplo a diesle tego nie lubia.
FreeMan - Pią 24 Sie, 2007

to ze Michal jest spoko, to jak najbardziej moge powiedziec. Co do wyscigow to poprzednim razem jak vRS mial 158KM a ja 164 to z rolki bylo rowno a ze startu ja wygrywalem maxymalnie o dlugosc. Teraz kiedy na papierze przybylo mi 7 km a jemu 30 sytulacja jest mocno zaskakujaca.

Ja jestem mega szczesliwy.

Marek23 - Pią 24 Sie, 2007

Haha, pieknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
strick - Pią 24 Sie, 2007

Graty Morgan :)
Myślałem ze przy jego mocy bedzie podobnie jak poprzednio...

Bad-i - Pią 24 Sie, 2007

teoretycznie z wieksza moca i zabojczym 2x wiekszym momentem powinien Clio zjesc - a tutaj lovely surprise i Clio zamiata Fabianke :D
CHRZANEK - Pią 24 Sie, 2007

Gratsy ziomie.
Ale mnie intryguje to SC Turbo ???

Naklepal CI sejem ???

Anonymous - Pią 24 Sie, 2007

gratsy ziombel. Dobrego przeciwnika zniszczyles! wileka piona FREEEEEEE

CHRZANEK napisał/a:
Gratsy ziomie.
Ale mnie intryguje to SC Turbo ???

Naklepal CI sejem ???

Tia Ziom, naklepal. Tak dobre 3 dlugosc poszedl do przodu. Caly bylw jakis naklejkach roznych firm tuningowych.

Marek23 - Pią 24 Sie, 2007

W piatek 21 wrzesnia melduje sie w Wawie ziom, to mozemy porownac wozki, bo widze, ze niszczysz...

Marek23 napisał/a:
W piatek 21 wrzesnia melduje sie w Wawie ziom, to mozemy porownac wozki, bo widze, ze niszczysz...

oczywiscie ,ze chetnie porownam nasze sporty :)

strick - Pią 24 Sie, 2007

A co innego też bedziecie porównywać? :D
GOKART - Pią 24 Sie, 2007

Też przyłączam się do gratulacji szczegółnie że to wykręcone N/A vs turbo gnojek. :564: Może faktycznie to wina temperatury że tak mocno go niszczyłeś. Jednak doładowane silniki za tym nie przepadają. Miniak też przestaje jeździć w upały , wtedy nie zauwazym szybkich samochodów na światłach ;)

orany to sobie narobilem....

od wczorajszego testy , mam juz 2 propozycje nasteonych testow.

1. kolega z sr.pl - izzy_rider , jakis V-tec podobno robi czasy 14,7 / 14,6 na 1/4
2. kolega z sr.pl - Stf1, golf 1.8T podobno 2xx koni...

W przyszlym tygodniu bedzie sie dzialo :)

M - Pią 24 Sie, 2007

FreeMan napisał/a:
1. kolega z sr.pl - izzy_rider , jakis V-tec podobno robi czasy 14,7 / 14,6 na 1/4

tak i to VTEC ;)
cif 4gen b16a1 chyba u niego siedzi - to jezdzi ostro.

k-mart - Pią 24 Sie, 2007

kurde dziwne, przy takim momencie 410nm powinienes dostac straszne baty. Bo przeciez jezdzimy momentem :D
gratki Free-Man!