Anonymous - Śro 25 Mar, 2015 up zajebiste auto,czego wy sie kurwa spodziewacie w aucie za trzy dychy z hakiem?
cene lupo gti robi to ze jest holswagenem a nie jego wyjatkowośćMichał - Śro 25 Mar, 2015
rabarbar napisał/a:
czego wy sie kurwa spodziewacie w aucie za trzy dychy z hakiem?
lizałby te nawiewy ze złotaAnonymous - Śro 25 Mar, 2015 po murzajsku !!Michał - Śro 25 Mar, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=8jfbLKt2WL4antoś - Śro 25 Mar, 2015 To lupo jako nowe kosztowało ok. 85 tys zł Rasputin - Śro 25 Mar, 2015 Tylko Clio Sport!! Tańsze, nowsze i robi wiatrak z tego szwaba!!!
Fakt ładny jest ten gti ale środek i ich ceny to dramat!! Prawie 15 letnie auto za tyle kapusty a pod maska 1.6
Brałbym lupo 3L z pakietem GTI Idealna fura do miasta!!!
A co do ceny, panie to jest VW to musi kosztować PRESTYŻ tani nie jest
Up nie jest zły!!!
Legia Mistrz!!roj - Śro 25 Mar, 2015 no właśnie, cena lupy prawie jak sporta 2 ph3 was79 - Śro 25 Mar, 2015 I kurde musieli zepsuć dyskusje, musieli. Wjechali ze swoimi francuską miłością Chloru - Śro 25 Mar, 2015 Dobrze, że Grecy nie produkują aut Anonymous - Śro 25 Mar, 2015
was79 napisał/a:
I kurde musieli zepsuć dyskusje, musieli. Wjechali ze swoimi francuską miłością
spadówa pedale was79 - Czw 26 Mar, 2015 rasta - Czw 26 Mar, 2015 Za te lupo z tego rocznika bym 3 focus kupil, każdy po 130 koni antoś - Czw 26 Mar, 2015 Kierwa mi tu biznes życia psujecie. Do swoich francuskich wozów marsz i cisza.
Sprzedałbym go i za 5 tys., ale nie chce psuć rynku.Gaydek - Czw 26 Mar, 2015
antoś napisał/a:
Puma to konkretny model samochodu bazujacy na podwoziu Fiesty, a nie wersja tego modelu. Jakby byla Puma RS to tez pewnie bylaby drozsza niz inne. Zwykle Lupo tez kosztuje 5-8 tys.
Ale wiem, ze jest drogie. Kupilismy jeszcze drozej:p
Tak samo mocny silnik a właściwości jezdne na pewno lepsze . Puma też ma speszjal edyszyn, Ford Racing Puma, ale dobre FRP kosztuje ponad 7 000 GBP (tak, tylko w UK).
antoś napisał/a:
To lupo jako nowe kosztowało ok. 85 tys zł
A Puma 1.7 80 tys. Ale Pjuma nie ma znaczka VW...
antoś napisał/a:
Sprzedałbym go i za 5 tys., ale nie chce psuć rynku.
Za piątaka biorę Sprzedam i zamienię na Focusa 130 KM Bonczek - Czw 26 Mar, 2015
antoś napisał/a:
Sprzedałbym go i za 5 tys., ale nie chce psuć rynku.
To nie wystawiaj go za tyle, za tyle ja go biorę od ręki