To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] Subaru Legacy

Anonymous - Pon 05 Sty, 2015

jak wszyscy to wszyscy-ja chętnie zamienie na w124 e280
PiTT - Pon 05 Sty, 2015

dobre auto i na snieg sie nadaje idealnie
to teraz co wjezdza do garazu? superb 4x4? :)

anjas - Pon 05 Sty, 2015

jako miłośnik marki poważnie myślę o superbie :rotfl: . Alternatywą jest v70. Ale ponieważ mam w chuj piniędzy ale nowego nie opłaca mi się kupować (nic sobie nie odliczę) szukam trzyletnich samochodów. Chyba, że trafi się coś rozsądnego ale nie starszego niż 2009 bo przestało mi się chcieć zmieniać często samochody i pięć lat chciałbym pojeździć
Kamill - Pon 05 Sty, 2015

Mój civic 2009 do sprzedania :faja: SALON POLSKA, niestety nie "jedyny taki" bo srebrny, a jest ich na drodze jak psów.
anjas - Pon 05 Sty, 2015

Civikiem mi się bardzo dobrze jeździło ale niestety za mały na potrzeby mojej 3 osobowej rodziny :D
Ja nawet w Legacy musiałem zakładać bagażnik dachowy jak jechaliśmy na 10 dni do Chorwacji ;D

P.S. A ile chcesz za civika?

P.S. 2, właśnie - mam relingi dachowe Thule do Legacy. Oddam oczywiście z samochodem. Jak kupujący będzie miły to dam mu też drugi komplet alufelg. Taka promocja.

40k
anjas - Pon 05 Sty, 2015

To jak byś chciał obejrzeć subaru to przyjedź civikiem. Może przez rok-dwa bym pojeździł... Tylko kaski weź :D

:faja: :jupi:
PiTT - Pon 05 Sty, 2015

anjas napisał/a:
jako miłośnik marki poważnie myślę o superbie :rotfl: . Alternatywą jest v70. Ale ponieważ mam w chuj piniędzy ale nowego nie opłaca mi się kupować (nic sobie nie odliczę) szukam trzyletnich samochodów. Chyba, że trafi się coś rozsądnego ale nie starszego niż 2009 bo przestało mi się chcieć zmieniać często samochody i pięć lat chciałbym pojeździć

http://allegro.pl/superb-...4929497792.html
:)
ja tez o volvo myslalem, ale sporo sie nasluchalem od osoby ktora jezdzi xc70 i juz wiem ze nie chce :)

anjas - Pon 05 Sty, 2015

PiTT napisał/a:

widziałem, nieźle doposażony ale takie przejęcie leasingu mnie nie interesuje.

Swoją drogą - byłem 2 razy w salonie skody z myślą o kupnie nowego superba. 2 razy po rozmowie ze sprzedawcą umówiłem się, że przyślą mi konkretną ofertę. I 2x kurwa nic - ani telefonu ani maila ani nawet spierdalaj. Trzeci raz nie pójdę.

PiTT - Pon 05 Sty, 2015

anjas napisał/a:
PiTT napisał/a:

widziałem, nieźle doposażony ale takie przejęcie leasingu mnie nie interesuje.

Swoją drogą - byłem 2 razy w salonie skody z myślą o kupnie nowego superba. 2 razy po rozmowie ze sprzedawcą umówiłem się, że przyślą mi konkretną ofertę. I 2x kurwa nic - ani telefonu ani maila ani nawet spierdalaj. Trzeci raz nie pójdę.

Andzeju nie denerwuj sie... norma :D
mi gosc z mazdy obiecal testowa fure na konkretny weekend, zadzwonil dzien przed ze niestety nie ma tej fury bo ktos z salonu wzial... mial oddzwonic i cisza do tej pory
z vw tez umawialem sie na jazde nowym paskiem... cisza :)
mam wrazanie ze sprzedawcy w salonach powinni tylko wypisywac papiery jak juz klient przychodzi konkretnie po auto, czyli dokladnie tak jak ja kupilem swojego paska :D

PiTT - Pon 05 Sty, 2015

z drugiej strony, superb wychodzi ok 160k
w tej cenie mozna miec takie a6...
http://allegro.pl/audi-a6...4941726274.html
mega mistrz, ale wiadomo ze co 2kkm przelotu to nie prawie 170kkm :>

kosmita - Pon 05 Sty, 2015

PiTT napisał/a:

ja tez o volvo myslalem, ale sporo sie nasluchalem od osoby ktora jezdzi xc70 i juz wiem ze nie chce :)

Takie awaryjne są? Chodzi o ta obecna budę czy o tą wczesniejsza?

PiTT - Pon 05 Sty, 2015

kosmita napisał/a:
PiTT napisał/a:

Takie awaryjne są? Chodzi o ta obecna budę czy o tą wczesniejsza?

ostatnie xc70 i v70
najwiecej klopotow z silnikiem i osprzetem
czlowiek szczerze mi odradzil, wiec czemu mu nie wierzyc

kosmita - Pon 05 Sty, 2015

Szkoda, bo samochód wydaje sie być fajny. Wiesz co konkretnie tam sie sypie?