Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Octavia II kombi 1.9 TDI
arssss - Śro 05 Lis, 2014 Janusz ma focusa nie astre.Janusz - Śro 05 Lis, 2014
Cytat:
Jest dokładnie tak jak mówisz.
Gadam z Januszem i mówi że on ma taki zajebisty samochód, bo kupił go z niemiec 7 lat temu i do dzisiaj nic sie nie popsuło i nic przy nim nie robi.
12 letnia astra z wydechem który nie istnieje, opony kamień, zima/lato popękane całe, zawieszenia nie ma, w środku chlew że prawie kwitnie, olej zmieniany raz na ruski rok, klocki hamulcowe po 40zł itp
Ale w jego świadomości to jest zajebiste auto, nic nie trzeba przy nim robić i jak ktoś powie że to złom to zabije gumowcem.
A jeszcze pali 6L, a jak do niego wsiadłem to sie do odcinki nie chciał na jałowym dokręcić.
+1 dokładnie tak jest, jak ktoś mówi że jeździ samochodem ileś tam czasu nic z nim nie robi bo się kompletnie nic nie psuje, tzn, ze ten samochód to jest kompletny gróz do którego trzeba worek $$ włożyć żeby działał jak należymichool_vt - Śro 05 Lis, 2014 Janusz, a jak zmieniam olej i filterki to też jest gruz? arssss - Śro 05 Lis, 2014 http://moto.onet.pl/porad...ze-zdanie/jm8st
Cytat:
A ja jeżdżę Grande Punto 1.4 w gazie. Przebieg 310 tys. km. Nie wymieniałem oleju od 4 lat. Tylko małe dolewki. Średni roczny przebieg 60 tys. km. NIC SIĘ NIE DZIEJE!!! Pasek rozrządu wytrzymał 193 tys. km. Wymieniony po rozsypaniu się i bez remontu nadal jeżdżę
was79 - Śro 05 Lis, 2014 Gaz to nie paliwo, to stan umysłu