To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - mini oesy itp - uzywacie jedynki??

ade - Śro 31 Mar, 2010
Temat postu: mini oesy itp - uzywacie jedynki??
Jak w temacie:d

Zastanawia mnie czy na takiej probie jaka wklejam uzywacie jedynki?? WIem, ze ciezko porownywac bo rozne sa skrzynie, rozne charakterystyki... ja nie uzywam i zastanawiam sie czy to nie jest blad:d

GeKo - Śro 31 Mar, 2010

Przyjmując że byłoby nawet sucho, ja bym nie używał w 2.0
za duzo sie traci przepinając na dwa i zbijajac do jeden, do tego ciężko dozować gaz na 1. Inna sprawa że mocno obrywają napędy, już wolę kopnąć ze sprzęgła po wyjściu z ciasnego nawrotu.

fydi - Śro 31 Mar, 2010

kiedyś używałem, teraz tylko do startu :)
Barejka - Śro 31 Mar, 2010

co to za dioda przy tylnym zderzaku? :rotfl:
ade - Śro 31 Mar, 2010

Barejka napisał/a:
co to za dioda przy tylnym zderzaku? :rotfl:

to jest swiatelko nadziei dla k-marta :*

CHRZANEK - Czw 01 Kwi, 2010

W Wawce na sprintach pod stadionem Xlecia jeździł taki Swift GTI który całe próby robił na jedynce :)

Krecił sie chyba do 9000rpm :D :D :D

wasq - Pią 02 Kwi, 2010

generalnie wiekszoc placow latam 1 praktycznie pod odcine jak widze ze mam plac to wpinam 2 i na 2 latam (dosc elastycznie u mnie chodzi od 2000 w gore )

na takiej probie z filmu widze ze 2 bym wpinal rowno :) i praktycznie 80% czasu tylko 2 :D

ade - Pią 02 Kwi, 2010

wasq napisał/a:
generalnie wiekszoc placow latam 1 praktycznie pod odcine jak widze ze mam plac to wpinam 2 i na 2 latam (dosc elastycznie u mnie chodzi od 2000 w gore )

na takiej probie z filmu widze ze 2 bym wpinal rowno :) i praktycznie 80% czasu tylko 2 :D

no wlasnie ja tylko ruszam na 1 i potem caly czas 2... ale gosc, ktory wygral 206ka rc wbijal jeden

Anonymous - Pią 02 Kwi, 2010

bo 206rc ma zayebiscie długą 1,cos do 70 paru km/h
speed555 - Nie 09 Maj, 2010

to było wtedy co Kalicki (206 rc) bił się na dziesiąte sekundy z tym czerwonym maluchem (w generalce)?
ade - Nie 09 Maj, 2010

speed555 napisał/a:
to było wtedy co Kalicki (206 rc) bił się na dziesiąte sekundy z tym czerwonym maluchem (w generalce)?

tak;]

vitesse - Czw 24 Cze, 2010

ja uzywam tylko do ruszania
206 Gti - Czw 24 Cze, 2010

ade napisał/a:
nie jest blad:d

Błąd to jest moim zdaniem - upalanie samochodu w takich warunkach - szkoda auta. Syf - krzywo, doły, wyrwy - ble !

Vlodarsky - Czw 24 Cze, 2010

samochod zbudowany tanio do upalania lubi brud :-) i doly. Nie lubi tylko miska uderzac w nic.
Bad-i - Czw 24 Cze, 2010

Vlodarsky napisał/a:
samochod zbudowany tanio do upalania lubi brud :-) i doly.

dlaczego tanio? wszystko zalezy kto do czego samochod buduje. Jedni wydaja miliony na Dakar a inni np 10 czy 20 tysi na KJS. Absolutnie nie zgodze sie z Adamem ze upalanie po dziurach i syfie to błąd. Przeciez tam sie upala auto do tego przeznaczone ;)