GeKo - Śro 04 Mar, 2009 Temat postu: Dynoday Katowice i okolicePanowie w okolicach Katowic jest kilka hamowni, co wy na to żeby zrobić grupowe hamowanko, pod warunkiem dobrej ceny.
Digitech - Katowice ul. Styczniowa 2
Elpigaz - Będzin obok Renault Tandem przy trasie na Siewierz
Gliwice - gdzieś na Pszczyńskiej
4Turbo - Katowice
O tych wiem, jak ktoś zna jeszcze inne to podawajcie.
Ja ostatnio płaciłem 50zł w ProjectXS, wtedy temat ogarniał GrzesiekVTS i Loko chyba.
Z mojej strony chętni.
1. GeKo
2. Basior
3. Tomekmi - Śro 04 Mar, 2009 1. GeKo
2. Basior
3. Tomek
4. Mi
5.martin.h - Śro 04 Mar, 2009 GeKo,w Gliwicach są 2 hamownie. W 4Turbo mamy 150 zł brutto/h, a w ciągu godziny hamujemy 2 góra 3 auta. Jak kolega wróci z wyjazdu to popytam jak i co, ale musiałbym wiedzieć ilu będzie chętnych.Niemy - Śro 04 Mar, 2009 W Gliwicach jest hamownia na Tarnogorskiej i na Pszczynskiej
1. GeKo
2. Basior
3. Tomek
4. Mi
5. Niemy (po 15tym marca)nox - Śro 04 Mar, 2009 1. GeKo
2. Basior
3. Tomek
4. Mi
5. Niemy (po 15tym marca)
6. nox (może dwa auta)Niemy - Śro 04 Mar, 2009 1. GeKo
2. Basior
3. Tomek
4. Mi
5. Niemy (zapomnialem ze auto jeszcze rozebrane to dodam 5 dni /po 20tym marca)
6. nox (może dwa auta)GeKo - Śro 04 Mar, 2009
martin.h napisał/a:
W 4Turbo mamy 150 zł brutto/h, a w ciągu godziny hamujemy 2 góra 3 auta. Jak kolega wróci z wyjazdu to popytam jak i co, ale musiałbym wiedzieć ilu będzie chętnych.
150 za godzinę to nie jest źle, bo myślę że 3-4 auta bez problemu byśmy w tym czasie shamowali (tak wnioskuje po tym co widziałem w Krakowie), natomiast 150 za pomiar jak sobie liczy Digitech i Elpigaz to stanowczo za dużo.
Powiedz mi macie nawiewy z dużych wentylatorów czy tak jak w ProjectXS taką suszarę wielką bezpośrednio na dolot?martin.h - Czw 05 Mar, 2009
GeKo napisał/a:
Powiedz mi macie nawiewy z dużych wentylatorów czy tak jak w ProjectXS taką suszarę wielką bezpośrednio na dolot?
Mamy taką jakby suszarkę, która bierze powietrze poprzez dwa wentylatory z zewnątrz. Wieje praktycznie na całą szerokość samochodu.
A co do hamowanie to w grę wchodzi tylko sobota, ale nie wiadomo która. Obecnie rozpoczyna się sezon i praktycznie każdy weekend będziemy mieć jakiś wyjazd.GeKo - Czw 05 Mar, 2009 ja i ziomki ode mnie praktycznie pełna dyspozycja oprócz sobót rajdowych.Bart - Sob 07 Mar, 2009 1. GeKo
2. Basior
3. Tomek
4. Mi
5. Niemy
6. nox
7. bart (najchętniej wziąłbym za hamowanie fakturę - trzeba szukać kosztów )106 - Sob 07 Mar, 2009
bart napisał/a:
7. bart (najchętniej wziąłbym za hamowanie fakturę - trzeba szukać kosztów )
jak chcesz to ci moge wystawic niezla fakture .... tylko podaj danemartin.h - Sob 07 Mar, 2009
bart napisał/a:
najchętniej wziąłbym za hamowanie fakturę - trzeba szukać kosztów
My możemy wystawić fakturę, ale jeśli będzie więcej aut i rozliczymy się za godziny to będzie jedna faktura na kilkaset złotych.
PS: Jutro, najpóźniej w poniedziałek będę wiedział kiedy mógłby być najbliższy termin.Bart - Sob 07 Mar, 2009
martin.h napisał/a:
My możemy wystawić fakturę, to będzie jedna faktura na kilkaset złotych.
z miłą chęcią strick - Sob 07 Mar, 2009 Jezeli bedzie dobry termin, to i moj kompel z GTI by sie chetnie podłaczył Bart - Sob 07 Mar, 2009 może byś taksę shamował (zhamował?)?