To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - 306 cabrio s16 vs Astra II

Vlodarsky - Wto 28 Sie, 2007
Temat postu: 306 cabrio s16 vs Astra II
No to ja jade z Kasiom. Gościów dwóch siedzi w Astrze bez napisów na jakiejś tam feldze z podwójnym wydechem takim kwadratowym i wogóle... kerownik po lewej raz dodał gazu. Fajnie pierdział nie powiem. No i nadeszła ta chwila. Poczekałem jak ruszy, żeby się nie wyrywać. No i on wystartował.......
a teraz opowiem dokładnie jak wyglądał wyścig
1
2
3
awaryjnymi podziękowałem i koniec...

obstawiam 650ccm z malucha albo 1,6 16V albo 1,8 16v bo mniej więcej tak kolege objeżdżałem z karate który miał takie 1,8 właśnie.

miałem tego nie opowiadać bo Kasia powiedziała "ehhh samcy" ale wstawiłem w wolnej chwili :P

jak wracałem jeszcze do domu to miałem też starszego pana z synem w 325 i to było coś na zasadzie "tato pokaż mu!!!" a później zapewne "tato ale dałeś dupy" kiepski kierownik ale przez chwile byliśmy równo. Chyba za wcześnie tatko zmieniał biegi.

strick - Wto 28 Sie, 2007

A moze tatko sie wcale nie ścigał :P
Anonymous - Wto 28 Sie, 2007

hmmmmm :>
no pierdział całkiem nie źle :570: :)

KonradMK - Wto 28 Sie, 2007

ja kiedyś taką astrę II 1.8 16v obejchałem moim R19. Wyglądało to tak:

Jadę siekierkowskim, patrzę, astra II 1.8 16v. zrównałem się, zlukałem kierownika, ja dodałem gazu, on dodał gazu i tyle mnie widział, jakieś 12 długości auta po 10 sekundach :D

strick napisał/a:
A moze tatko sie wcale nie ścigał

ja zawsze czekam aż ktoś pierwszy da ognia jeżeli się wcześniej nie umawiam... dał ognia więc ja też

strick - Wto 28 Sie, 2007

Ja zawsze daje ognia, ale nigdy sie nie sciagam :D
pcs - Wto 28 Sie, 2007

Miszcz temat! :D

Gratsy Marek!

i chwilowo ostatni. Do miłego Paweł.
Anonymous - Czw 30 Sie, 2007

Asterixy to sie nie nadaja tzn II bo I mozna GSI 150PS ładnie wydłubac i smiga porzadnie :)

ale KILL jest KILL :556: