Jeżeli ktoś byłby zainteresowany zakupem to niech śmiało dzwoni, jeżeli samym autem to niech pisze. Gaydek - Wto 24 Mar, 2015 Dlaczego Lupo GTI kosztuje aż tyle? Nie pytam konkretnie o Twój egzemplarz, chodzi mi generalnie o Lupo GTI...was79 - Śro 25 Mar, 2015 Mnie się te luposy podobają, kiedyś oglądałem i odniosłem podobne wrażenie co Gaydek. Mała podaż?EmerytRs2 - Śro 25 Mar, 2015 Mi tez sie podobaja,kanciasty ksztalt nie wychodzi z mody.Anonymous - Śro 25 Mar, 2015 bo to folkswagen czyli prestiż,jakość,precyzja czyli współczesny odpowiednik merca w latach 80-tychToldi - Śro 25 Mar, 2015 świetny antoś - Śro 25 Mar, 2015 Wydaje mi się, że są drogie bo bardzo mocno różnią się od zwykłych Lupo. Może to wyświechtany slogan, ale dzisiaj już takich aut nie produkują, nie dla masowych odbiorców. Dzisiejsze sportowe wersje zwykłych modeli różnią się zderzakami i kilkoma bajerami, a Lupo GTI w porównaniu do zwykłego ma zmienione wiele elementów nadwozia na aluminiowe, inną podłogę bagażnika, inną deskę rozdzielczą, nawet podnośniki do klap ma ze stali nierdzewnej. Elementy zawieszenia też różnią się od seryjnych. Silnik też bazuje na magnezowym bloku Polo 1600, ale niestety zdobi go wielka plastikowa pokrywa, czego nie mogę zrozumieć bo ma bardzo ładną pokrywę zaworów. Może stąd ta cena.
Ale cena z ogłoszenia jest do negocjacji Gaydek - Śro 25 Mar, 2015 Co nie zmienia faktu, że konkurenci, którzy jeszcze bardziej różnią się od pierwowzoru (np. Puma - Fiesta) z tego samego roku produkcji kosztują plus minus 5000-8000 zł. Jest ich więcej, OK, ale i tak nie widzę tej różnicy...
A tak BTW, to mi też się podobają i chciałem, aby taki GTI był autem do codziennej bujaki po bułki i na działkę, ale cena mnie zniechęciła .antoś - Śro 25 Mar, 2015 Puma to konkretny model samochodu bazujacy na podwoziu Fiesty, a nie wersja tego modelu. Jakby byla Puma RS to tez pewnie bylaby drozsza niz inne. Zwykle Lupo tez kosztuje 5-8 tys.
Ale wiem, ze jest drogie. Kupilismy jeszcze drozej:pCartoon - Śro 25 Mar, 2015 Ja będę monotonny i stwierdzę, że w tej kasie można kupić fiestę ST http://otomoto.pl/ford-fi...-C36403577.htmlMichał - Śro 25 Mar, 2015 zajebiste jest to lupo, sieeeeeeeeeeeeet
tylko ten środek jest dramatem
co to kurwa jest projektował to chyba jakiś austryjacki drwal i wyrzeźbił za pomocą siekiery
fieścina jak kupa wygląda przy tymwas79 - Śro 25 Mar, 2015 Helga ciosała pejczem MoRToN - Śro 25 Mar, 2015 no od lupka nie ma co wymagać mega wykończenia to swojego czasu była taka Panda jak we fiacie wśród VW (teraz jest Up!) nowe auto za ~30k.
Ale fakt w Gteiku mogli rzucić jakiegoś lepszego materiału.PiTT - Śro 25 Mar, 2015 lupo jest z 2001r.
zreszta vw zawsze podchodzilo z dystansem do ekstrawagancji wnętrza
w cx7 mnie to zawsze rozwalało jak można użyć tak choojowych materiałów w aucie które nowe nie było tanie...
mistrzem były przełączniki do ogrzewania foteli... wyglądały jak takie co można kupić w sklepie elektro w przejściu przy GUSie MoRToN - Śro 25 Mar, 2015 No CX7 to już raczej wyższa klasa to powinno być lepiej.