Wysłany: Nie 22 Maj, 2011 [s] akcesoria rajdowe itp.
Mick może zorganizować jakiś zakup grupowy akcesorii rajdowych więc zapraszam do zakupów ja się troche spieszę więc skorzystam z inne oferty ale gorąco polecam zakupy u Micka
auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 23 Maj, 2011
Ja będe chciał kupić te rękawiczki o których Ci Micku pisałem.
Ponadto niedługo będę potrzebował: 1 bądź dwa kubły (pewnie Bimarco Futura), boczne mocowania (bo belki mam), kierę zamszową z odsadzeniem. I to chyba tyle z planowanych zakupów tego typu.
rzecz jasna wszystko będzie zależało od budżetu, ale te graty na bank będę chciał kupić. Rozglądam się też za jakimiś używkami, a zadecydować będę mógł znając ceny.
Myślałem tez o pierdołach typu mocowanie koła zapasowego itp. ale chyba nie ma sensu póki co - albo się to wyspawa i tyle.
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae
auto: Fiesta R2
silnik:: 1.6 16v
moc: 170km Pomógł: 32 razy Dołączył: 10 Lip 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 23 Maj, 2011
Dzięki za zainteresowanie adresu sklepu na razie nie chciałem podawać, bo jest na etapie budowy
Generalnie adres mailowy do mnie to sklep@rajdowe.com i tam piszcie z zamówieniami Będę odpisywał jak szybko się da.
Teraz jestem na urlopie, ale postaram się to ogarnąć.
_________________ DEEP HOUSE MUSIC | BEACH | SUN | PARTY