Sprawa wyglada tak w tym roku sylwester w klimatach roznych dziwnych i w ogole. Nigdy nie uczestniczylem w "balu przebierancow" wiec wlasciwie nie wiem z czym to sie je. Kupowac kostiumu nie chce na 1 raz bo to troche bez sensu wyrzucenie pieniedzy w bloto (jak start w rajdzie Dakar:) ) uczesniczyl ktos moze w czyms takim? ma jakies pomysly jak mozna sie tanio i efektownie przebrac? moze ktos ma na wypozyczeniu jakis stroj? dzialaja takie wypozyczalnie np w krk? w sumie tyle. pozdro.
Wypożyczalni strojów jest wszędzie pełno, w Krk pewnie jest ich z kilkanaście. Zawsze też możesz powyciągać jakieś stare szmaty i przebrać się za lumpa (do tego ćwiarteczka albo winko do kieszeni i przebranie idealne)
igoriq yes sure patrzylem na to, nie mysl ze zaczalem szukanie od zalozenia watka na forum poprostu licze na jakies dodatkowe uwagi tudziez pomysly jak ten Martinowy
Czesio [Usunięty]
Wysłany: Czw 24 Gru, 2009 Re: Przebranie...
qbus napisał/a:
Sprawa wyglada tak w tym roku sylwester w klimatach roznych dziwnych i w ogole. Nigdy nie uczestniczylem w "balu przebierancow" wiec wlasciwie nie wiem z czym to sie je. Kupowac kostiumu nie chce na 1 raz bo to troche bez sensu wyrzucenie pieniedzy w bloto (jak start w rajdzie Dakar:) ) uczesniczyl ktos moze w czyms takim? ma jakies pomysly jak mozna sie tanio i efektownie przebrac? moze ktos ma na wypozyczeniu jakis stroj? dzialaja takie wypozyczalnie np w krk? w sumie tyle. pozdro.
to chyba PiTT ma przebranie pirata , z drewniana nogą i papuga na ramieniu
auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
Wysłany: Czw 24 Gru, 2009
moim zdaniem przebieranie się w jakieś dziwne stroje po prostu nie przystoi!
ŁukaszS3 Mam wykształcenie jak prezydent mistrz jebaka
auto: EVO V
silnik:: 4G63
moc: 334km Pomógł: 16 razy Dołączył: 20 Lut 2009 Skąd: Ustroń
Wysłany: Czw 24 Gru, 2009
qbus idziesz do pierwszego lepszego lumpeksu i kupujesz szary prochowiec na wagę za mniej niż 10zł! Dżinsy lub czarne gacie w kantkę pewnie masz, do tego biała koszula plus jakieś eleganckie buty. Białe rękawiczki też nie problem i dobrze by się przydał cienki krawat tzw. "śledź". Szary kapelusz też pewnie nie problem pożyczyć jeśli nie masz a z gazetów to wystarczy lupa I kogo to przebranie jest?
INSPEKTOR GADŻET
[img][/img]
[img][/img]
Tutaj już po tuningu (parę głębszych i z klamką)
Ja tak zrobiłem i przebranie było jednym z najlepszych na imprezie
Przebranie było tanie i oryginalne. Generalnie takie imprezy są mistrz! A możesz się przebrać np za:
-alfonsa
-Forrest Gump
-górnika
-geja
Pomysłów jest w pizdu
_________________ "Najważniejsze to ecu ktore leje paliwo i wali iskrą a nie zastanawia się czy misiom na biegunie nie bedzie za ciepło " by eM
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Pią 25 Gru, 2009 Re: Przebranie...
qbus napisał/a:
Działają wypożyczalnie, na pewno też można wypożyczać stroje w teatrach. Czasami zajebiście sprawdza się też zejście do piwnicy i przegrzebanie jakichś mega starych ciuchów Albo właśnie tak jak powyżej, lumpeks, stare ciuchy są najlepsze na przebranie.