CHŁODNICE KLIMATYZACJI CITROEN SAXO VTS po 2000 roku w dobrej cenie.
PRV
albo
501026634
ŁukaszS3 Mam wykształcenie jak prezydent mistrz jebaka
auto: EVO V
silnik:: 4G63
moc: 334km Pomógł: 16 razy Dołączył: 20 Lut 2009 Skąd: Ustroń
Wysłany: Wto 01 Wrz, 2009
Nie wierze!!! Grzesiek nie ma czegoś do saxo!!! Jutro się świat zawali albo bieguny odwrócą... Sadoma i Gomora!!! Idę budować schron przeciwpancerny!!!
_________________ "Najważniejsze to ecu ktore leje paliwo i wali iskrą a nie zastanawia się czy misiom na biegunie nie bedzie za ciepło " by eM
Mitsubishi Lancer Evolution V
Fiat 127 MkI
Grzesiek VTS You cant handle the truth! Czy to jest saxo ??
auto: saxo 2 x 16V
silnik:: 1.6
moc: 136 i ??km Pomógł: 19 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Kraków
dokladnie masakra tragedia kurcze wiec szukam
p106rallye [Usunięty]
Przeciez tego jest od groma na allegro - uzywka kosztuje 100 zł, a nowa 190, więc bez przesady .
auto: saxo VTS
silnik:: TU5JP4S
moc: 134km Pomógł: 16 razy Dołączył: 04 Maj 2009 Skąd: Brzesko/Kraków
Ja bede miał do sprzedania kompletna klime z VTS-a, po fuzji silników 206 i VTS najprawdopodobniej usune klime z auta, mam saxo od 3 lat i nigdy jej nie używałem, po pierwsze chyba mimo wszystko nie żyjemy w klimacie żeby klima była niezbędna, no może w trasie ale ja na szczęście zbyt długich tras nie robię, a po mieście i tak wypada wywalić łokieć za drzwi przez szybę i porobić trochę iskier na asfalcie łańcuchem na ręce i sygnetami....
nie bede pisał juz o zużyciu paliwa i mocy bo to najmniej istotne, choć kilka kg na wadze zaoszczedzę, poza tym pieniążki z niej można przeznaczyć na jakieś dodatkowe konie w aucie
Grzesiek VTS You cant handle the truth! Czy to jest saxo ??
auto: saxo 2 x 16V
silnik:: 1.6
moc: 136 i ??km Pomógł: 19 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Kraków
Wysłany: Śro 02 Wrz, 2009
p106rallye napisał/a:
Przeciez tego jest od groma na allegro - uzywka kosztuje 100 zł, a nowa 190, więc bez przesady .
oki to jak masz taka za 190 to biore, tylko nie jakis szajs.
a za 100 uzywke, tez przygarne tylko zeby nie byla jak moja rozpierdolona.