Pany, jakby który szukał jednośladu do prowadzenia którego wystarczy tylko dowód osobisty (sorry, Januszku ) to sprzedają moje Piaggio:
http://moto.allegro.pl/it...ezpieczony.html
Cena na razie dość optymistyczna, zobaczę jak rynek zareaguje
Czesio [Usunięty]
Wysłany: Czw 13 Sie, 2009
Widzę ze po szlifie :
Coś z gaźnikiem robione czy założony tylko Sportowy Tumnik ??
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
eee a może tak tego sobie zostawić i zrobić z niego track day hooore.... białe fele... zaślepki zamiast lamp... owiewka z plexi... zapinki na schowek... itp itd??
auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
nox napisał/a:
Bart skipper gorzej wygląda niż ZIP
eee, skipper ładniejszy:
Janusz napisał/a:
eee a może tak tego sobie zostawić i zrobić z niego track day hooore.... białe fele... zaślepki zamiast lamp... owiewka z plexi... zapinki na schowek... itp itd??
heh, piaggio wypuszczało coś takiego jak Zip SP na bazie tego mojego - silnik chłodzony wodą i 2 tarcze, bardzo popularny skuter do wyścigów.
Maciusiowy napisał/a:
ten tumnik poważnie 500 pln kosztował, grubo
No, trochę zaokrągliłem - kosztował coś koło 470.
Czesio [Usunięty]
bart napisał/a:
Maciusiowy napisał/a:
ten tumnik poważnie 500 pln kosztował, grubo
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Pią 14 Sie, 2009
125/50 to zło!
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
Wysłany: Nie 16 Sie, 2009
Kamilbike napisał/a:
bart ta 125 co kupiles rejestrowales jako 125 czy 50? Kumpel rok temu kupic skuter 125 i udalo mu sie zarejestrowac jako 50
ziom, myślałem o tym, ale nie chcę wałków robić
po pierwsze ten model piaggio nigdy nie wychodził z silnikiem mniejszym niż 125, poza tym ogarnięty polucjant pozna po dźwięku że to nie 50ccm (a różnicę wyraźnie słychać), no i nie chcę trząść portkami za każdym razem gdy będę jechał powiedzmy 100km/h (a max ustawowa szybkość dla motorowerów to 45km/h).