auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Wysłany: Sob 06 Cze, 2009
Bariii chyba nawet wiem gdzie to jest dokładnie, tak mi sie wydaje ze kojarzę tą kostkę. Niestety na Scirocco nie znam się w ogóle,więc musiałbyś mi powiedzieć czego szukać co oglądać.
P.S. Nie ma takiej ulicy jak Strzelecka, może chodzi o Sielecką?
P.S. 2 Jak na Sieleckiej to ciekawa dzielnica, ale tam wartość samochodów oscyluje w granicach 1-10tys.
he he, ale to stary oldschoolowy bruk
Bariii chyba nawet wiem gdzie to jest dokładnie, tak mi sie wydaje ze kojarzę tą kostkę. Niestety na Scirocco nie znam się w ogóle,więc musiałbyś mi powiedzieć czego szukać co oglądać.
P.S. Nie ma takiej ulicy jak Strzelecka, może chodzi o Sielecką?
P.S. 2 Jak na Sieleckiej to ciekawa dzielnica, ale tam wartość samochodów oscyluje w granicach 1-10tys.
Geko czy moglbys go obejrzec? generalnie chodzi mi o to czy nie byl bity, jak z gruboscia lakieru jesli mialbys miernik, jak wogole wyglada poniewaz nie chce dymac taki kawal zeby zobaczyc zlom, (wierze ze to nowe auto i moze bitych nie ma jeszcze wielu) bede CI Bardzo wdzieczny i oczywiscie dam "pomuk".
Bariii Miernika nie mam niestety. Jest to nowe auto więc generalnie jedyne co mogę posprawdzać to szczeliny czy sie w miarę równo schodzą. Dowiedz się też gdzie ono dokładnie stoi i myślę że w Pn po południu mogę podjechać, a najlepiej sprawdź sobie VIN na początek, jak było bite to pewnie było naprawiane w ASO i powinno być coś w historii. VIN Ci sprawdzi Janusz