Ahoj załogo.
W tym roku czas nadszedł na I auto, sam sie zastanawiam co toma być. Byłem myślami od Forda Capri, aż po e30 . Niby taki hh mógłby się nadać do miasta, żwawe to jest. Tylko jakiego mi polecicie do jako tako 10k pln'ów. Wymagania jakie musi spełnić to minimum 1996 rok, dosyć spory wewnątrz, ponieważ mały nie jestem(196cm oraz 100kg nadwagi ). Do tego jakbyście coś polecili, moglibyście wypisać jakie są koszty utrzymania, spalanie i co wam najdzie na myśl.
A w przyszłym roku jak się uda to po sezonie zagości u mnie CTR
wiedzial kiedy wystawic i w kasie sie miescisz, zostaje stowka na upalanie nowego nabytku
Ja kupiłem swojego za 9 tysi i jak narazie (odpukać) żadnych poważnych napraw nie miałem, czeka mnie co prawda przegląd belki, ale to przy okazji jak przód pójdzie w dół. Jedyne co wymieniałem to typowe rzeczy eksploatacyjne jak olej, filtry, klocki, sworzeń.
106/Saxo ogólnie jest mało awaryjnym autem. Jeśli teraz miałbym coś kupić to brałbym 106 CHRZANKA bo w tej cenie nie ma nic sensowniejszego.