Spalanie od 7 litrów, orygyginalny wygląd, nadwozie i blok silnika GT, głowica i gazniki od wersji Sport
- dwa gazniki dwugardzielowe Solex 40
- kolektor 4-2-1
- nowy wałek i generalny remont głowicy!!!! ( wszystkie nowe krzywki utwardzone, nowe prowadnice, uszczelniacze ,zamki zaworów, powiększone kanały) remont był wykonany 3 miesiące temu czyli 4 tyś km temu
- kubełek bimarco
- 3 lata temu cały malowany/ zero rdzy i zero szpachli, podłoga cała Lux!
- nowe kompl.sprzegło, wszystkie płyny, gazniki wysterowane (silnik nie pali oleju!) i po zimowym modyfikacjach mechanicznych, zawieszenie conajmniej dobre, sprzedaje bez wad ukrytych !. Przy sprzedaży mogę podjechać na stacje diagnostyczną . W aucie nic nie stuka przy każdej prędkości.Znam przeszłość pojazdu i doprowadziłem to auto do świeżyzny mechanicznej.Moc silnika nie zmierzona ale śmiało można powiedzieć, że to pogromca mesiów I beemek... wystarczy tankować 95 pb i latać
na wszystkie pytania odpowiem tel.792-520-064 lub gg:7778978...
P.S. Wydech nawet cichy ale za to gazniki pięknie gardłują , lotka oryginalna jak i elektryczne przednie szyby.tylke okienka uchylne... moc auta nieznana!! uszkodzona tarcza sprzęgła wiec cena spadła, mogę zmienić ale cena podskoczy. Cena 2500 zł
Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
auto: CTR/BMW1
silnik:: k20/118d
moc: 227/172km Pomógł: 4 razy Dołączył: 21 Sty 2008 Skąd: z Mokotowa
Wysłany: Czw 30 Kwi, 2009
Trzeba sie rejestrować...
kurcze, kto zamkł witanie
Baltazar [Usunięty]
TomsoN, bierz !!
ja czekam na xsi
Baltazar [Usunięty]
foty aktualne, autko odpala ale nie jezdzi bo sprzegło chrobocze... mozna śmiało oglądać... samochód był pukniety w prawybłotnik i kawałek maski, ale tylko puknięty, podłuznice nie były ruszone.
auto: CTR/BMW1
silnik:: k20/118d
moc: 227/172km Pomógł: 4 razy Dołączył: 21 Sty 2008 Skąd: z Mokotowa
Mogę go zarezerwować do jutra, tak do południa? I jak coś wtedy się odezwę czy tak czy nie.
Baltazar [Usunięty]
aha, ta stłuczka była dokładnie 4 lata temu świadczy tylko o tym troszke szersza szczelina pomiedzy maską a prawym błotnikiem .... nie bede go reklamował, poprostu jest ok.
Baltazar [Usunięty]
Możesz Tomson, bo ja nie wyjeżdzam na weekend i moge przedstawić furke... 792-520-064 bartek