Wysłany: Wto 27 Sty, 2009 zamwoienie na fotele BIMARCO
przeklejam ze zaznajomionego forum
"Znajomy zajmuje się dystrybucją foteli Bimarco i co jakiś czas zbiera zamówienia.
Tym razem zamówienia zbiera do końca stycznia, a realizacja przełom lutego i marca, trochę długo, ale można sporo zaoszczędzić.
Ceny są atrakcyjne więc wydaje mi sie że warto trochę poczekać.
Modele B i C po 350zl, D - 500, E - 650, F - 800zl, przesylka okolo 50-60zl bez znaczenia czy jeden czy 2 fotele bo to jeden karton jest (cos sie chyba zmienilo po nowym roku w cenniku poczty). Ewentualnie odbior osobisty na trasie Krakow - Warszawa.
Z tym odbiorem na trasie może wyjść dużo taniej niż przesyłka, jak sie parę osób zdecyduje. Ja już zamówiłem i im więcej chętnych tym taniej będzie dojechać do tego Piotrkowa, czy Rawy (nie wiem gdzie bliżej)
auto: stara beta
silnik:: ...
moc: 280km Pomógł: 63 razy Dołączył: 29 Mar 2006 Skąd: olkusz
Wysłany: Wto 27 Sty, 2009
o kuwa dobre ceny,
ponizej dakar bym nie bral, dakar i w gore git, wiadomo jest homologacja to samo mowi za siebie
edit.
teraz cos mi sie pprzypomnialo ze z Loko mielismy opcje fotel futura za 650zl, zanim go homologowali, czy jakos tak
super fotel, gleboki, teraz pewnei takiego bym kupil
Ostatnio zmieniony przez michool_vt Wto 27 Sty, 2009, w całości zmieniany 1 raz
auto: 205/C4
silnik:: tu5j2
moc: ~100km Pomógł: 73 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Wto 27 Sty, 2009
futura mnie sie podoba bardzo ja na moj fotel nie narzekam, kiedys ogarnialem gosciowi fotel taki jak u siebie a potem kupil bimarco future i mowi ze myslal ze jakosciowo bedzie duza roznica a jednak takowej nie zauwazyl wiadomo jest homo jest gwarancja ze bedzie bezpiecznie ale + $
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Śro 28 Sty, 2009
michool_vt napisał/a:
Loko napisał/a:
michool_vt napisał/a:
teraz cos mi sie pprzypomnialo ze z Loko mielismy opcje fotel futura za 650zl, zanim go homologowali, czy jakos tak
Dokładnie tak było
jaaaaaaaaaa ,a ale jestesmy fajni
Nie wiem czy dobrze pamietam, ale jak byliśmy w tyn bimarco to nie było czasem mowy, zę jest opcja na każdy fotel bez homo, taniej? Czy po prostu my tak chcieliśmy, ale żadnej takie opcji z ich strony nie było?