auto: Punto GT
silnik:: 2.0T
moc: 350km Pomógł: 4 razy Dołączył: 30 Paź 2008 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 11 Sty, 2009 Szukam DJa na studniowke
Witam, kolezanka szuka DJa na studniowke, do zarobienia kawalek grosza. Jesli znacie kogos godnego polecenia dajcie jakis namiar. DJ musi miec swoja konsolete. Akcja bedzie dziala sie 25 albo 31 stycznia Moze ktos z forumowiczow bawi sie w takie rzeczy ?
Wysłany: Pon 12 Sty, 2009
Dzieki wielkie, kontakt przekazany kolezance Jakby to byla moja studniowka to by kazdy z HH mial zaproszenie, ja tylko zostalem poproszony o zalatwienie DJa
_________________ Juz niedlugo nie tylko przyspieszenie, ale i skrecanie, hamowac bede na drzewie
auto: Reno
silnik:: 2.5
moc: 115km Pomógł: 16 razy Dołączył: 31 Sty 2008 Skąd: Warszawa
Kamilbike napisał/a:
Dzieki wielkie, kontakt przekazany kolezance Jakby to byla moja studniowka to by kazdy z HH mial zaproszenie, ja tylko zostalem poproszony o zalatwienie DJa
Wazeliniaż
Co to za koleżanka ? Dlaczego jej nie znam i dalczego nie ide z nią na studniówe ?
Kurde. Dokladnie to jest kuzynka, dziewczyny wlasciciela granatowego ZXa 1.4 ktorego drogi Mortonku poznales, zreszta ja tez znasz:] Jak chcesz to zdobede dla Ciebie fotke kuzynki
_________________ Juz niedlugo nie tylko przyspieszenie, ale i skrecanie, hamowac bede na drzewie