Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
Wysłany: Pią 28 Mar, 2008 france trzy...
megane 2.0 16v 150KM
clio 1.8 16v 145KM
clio 1.8 16v nie wiadomo ile teraz KM
jechaliśmy odwieźć kolegę, siedział u mnie w samochodzie, więc nie planowane było się gonić, no ale asfalt ładny, słyszę ze każdy na 2 biegu jedzie... to bez jakiegokolwiek znaku pocisnąłem, i widziałem że stacho dał w palnik zaraz po mnie, ale o dziwo do prawie końca 4 nie dochodził mnie jakoś... megane nie zwróciłem uwagi
powrót, każdy sam w samochodzie, ~50km/h 2 bieg i powoli start
nie wiem czy wystartowałem pierwszy, czy co, ale...
ja ok długość przed megane, stacho ok pół długości z tyłu i powoli oddala się
megane minęła stacha, ale w stosunku do mnie nic nie zmieniła się
stacho pojechał do domu, z bratem ustawiliśmy się znów ~50 km/h i drugi bieg, start idealnie równo obaj
i w sumie śmiesznie/dziwnie
chwila idealnie równo, na chwilkę ja ok 1.3 dł samochodu z przodu, później od doszedł i nagle to on ok pół długości może mniej z przodu
pod koniec czwórki wydawało mi się że znów go powoli powoli dochodziłem, ale odpuściliśmy bo skręt do domu się wyłonił szybko
jak dla mnie, na moc mniejszą 5 koni od megane, a wagę o 250kg lżejszą, clio nie jedzie jak powinno
Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
Wysłany: Sob 29 Mar, 2008
Bad-i napisał/a:
a czy poprawiles te OGROMNE straty na kolach????
dziś wywalam kata, a w sobotę 5 kwietnia jadę na hamownie zobaczyć co tam wyjdzie, i przy okazji będą pokazane straty
ale nic w tym kierunku nie robiłem
wiem też, że megana brata szła równo z pugiem 205 gti z rolki, więc można przyjąć że clio chodzi tak jak pug...
stacho... hmm... nie mi o tym mówić, ale sporo dymu za nim zostaje ostatnimi czasy