Jak widac bardzo blisko jeziora (Genewskiego, a jaaak...) Genewa otacza kawalek jeziora promenada (promenadom, ale nie mam polskich liter), ktora wieczorem zamienia sie w miejsce lansu - arabic style!
Dzis postanowilem obadac sprawe osobiscie - wyszedlem pojezdzic po promenadzie na rowerze - a co.. blisko mam!
Przechadzaja sie w ta i z powrotem - cale tabuny panow z brodami oraz pan dwoch typow: a) pokaze ci tylko swoje oczy, reszte zaslonie czarnym suknem... b) pokaze ci wiecej. Typ b) jest czasem po prostu zjawiskowy - nie da sie tego opisac... Aparatu nie mialem, ale nawet jakbym mial to bym do nie uzyl, gdyz panowie z brodami mogliby sie zdenerwowac.
No wlasnie.. panowie... i ich wielblady...
Wyobrazcie sobie auta zaparkowane wzdluz promenady.. kolejnosc losowa... Carrera GT - biala, a co!; SLR; Continental GT (czy jak mu tam - ten nowy w sedanie); Audi Q7 po mocnym retuszu stylistycznym. Na samej promenadzie ( a co... arabic style - stac mnie!) jeszcze dwa - Phantom i zarowiasto zielone (jak te markery do podkreslania) Gallardo cabrio. Ja to dzis widzialem... a com widzial i slyszal na hothaczu zapisalem.
z tego bentleya w tle zaraz wysiada dwie blisko-wschodnie pieknosci
widok z okna - nowy XKR, a z lewej strony Willi - w pieknym stanie..
dzis Genewianie (Genewczycy??) przypuscili kontratak. Po drugiej - nie arabskiej - stronie promenady staly: gallargo, DB9, F430 cabrio, F430... nie mialem aparatu :-/
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Pią 27 Lip, 2007
ja pierdole .... no kurwa nie mam pytań ...
Picia, jaka tam wygląda sprawa z cenami ? wiesz, artykuły codziennego uzytku, szama itd.
jak w pracy ? poznałeś już ziomków z roboty ?