auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
Wysłany: Czw 14 Lut, 2008
kupiłem dziś TG, cena mocno zachęcająca - raptem 3.8zł.
Naczelnym jest Piotr R. Frankowski - pamiętam gościa jeszcze z dawnego "moto magazynu", myślę, że będzie dobrze. Daję im kredyt zaufania na najbliższe 3 numery
auto: CTR/BMW1
silnik:: k20/118d
moc: 227/172km Pomógł: 4 razy Dołączył: 21 Sty 2008 Skąd: z Mokotowa
Kupiłem dzisiaj rano w empiku. Pierwsze wrażenia dość dobre. Sporo fotografii, mogłoby być więcej tekstu. Cena i tak pewnie wzrośnie wraz z następnymi numerami. Wieczorem sobie przeczytam i zobaczaymy czy warto, narazie przglądnąłem sobie stronki i jest git.
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
bart napisał/a:
kupiłem dziś TG, cena mocno zachęcająca - raptem 3.8zł.
Naczelnym jest Piotr R. Frankowski - pamiętam gościa jeszcze z dawnego "moto magazynu", myślę, że będzie dobrze. Daję im kredyt zaufania na najbliższe 3 numery
O to mnie to przekonuje, do dziś mam kolekcje motomagazynów z jakichś 6 lat, to była jedyna porządna gazeta w tamtych latach, bo włąśnie auta były opisywane z pasją i były to zarówno zwykłe auta, jak i zawsze pojawiały się rarytasy typu sti 22b, testy evo, m3 e30 czy delta integrale. Ostatnio nawet znalazłem plakat z motomagazynu na którym jest piekne niebieskie 106 rallye.
Ostatnio nawet znalazłem plakat z motomagazynu na którym jest piekne niebieskie 106 rallye.
Wisi taki u mnie w pracy na magazynie... codziennie go mijam po pare razy i mowie sobie ze kiedys bede mial takie rallye w takim stanie do trzymania w garazu
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Pią 15 Lut, 2008
kupiłem, już leży na podłodze w wc i czeka na bycie przeczytanym; na razie tylko udało mi się rzucić okiem i pierwsze wrażenie całkiem pozytywne
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Pią 15 Lut, 2008
wczoraj było blisko - chciałem wziąć 3.80 jadąc wieczorem na stację, coby kartą nie rzucać, na szczęście wziąłem 4 zł (bo nie było drobnych), otarłeś się o solidne bęcki
Jeśli ktoś poczuł się oszukany - przy najbliższej sprzyjającej okazji zwracam te 10 groszy
ufff, całe szczęście. Bo powiedziałem o tej cenie stu tysiącom moich przyjaciół i każdy z nich domaga się teraz tych 10 groszy reszty.
10 tysięcy złotych przelej po prosty na moje konto a ja je rozdysponuje wśród przyjaciół, żeby nie było żadnego kwasu