auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Pon 09 Lut, 2009 Przesyłka
Joł
Kupiuje fele w gliwiwcach ( niemy mi je ogarnie ) ale mam problem z przysłaniem ich do wawy. Pocztexem zaplace 200 zeta, robi się to już nie opłacalne w sumie. Macie moze jakiś pomysł jak to wysłać/dostarczyć do wawy ?
sprawdź ile kosztuje przesyłka kolejowa.
Ktoś musiałby wrzucić to do pociągu w Gliwicach (Niemy?) a Ty musiałbyś odebrać w Wawie. Szybko i z tego co pamiętam dość tanio.
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Pon 09 Lut, 2009
gdyby tak ktoś dostawczakiem jeździł i miał pannę w wawie... Hmmm... Nie mam pomysłów
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
kurewa dzieki dziewczyny !!
bart mam cie na celowniku
kiedy znowu wykonujesz kurs ??
andrzejku, świetny pomysł. Troche boje sie o ładunek mimo wszystko .
auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
Ja wysyłałem UPS (17") i wychodzi ok. 100zł chyba, ale warunek jest taki, ze musza to byc dwie paczki a nie jedna. Nie wiem czy gdy zapakujesz to w 4 paczki nie wyjdzie jeszcze taniej (mają taka politykę, że nie lubią duzych paczek). Sprawdź w kalkulatorze na ups.com.
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae