Szperając sobie w sieci natknałem się na piękne białe saxo vts z francji... już nie mówie o wszystkich fotkach i o samochodzie bo pewnie większość z was na pewno je widziała, ale co mnie zainteresowało to naklejka na jego drzwiach, zamiast VTS jest:
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Śro 24 Paź, 2007
to jest saxo zioma tóry jest czarny (tzn jest Francuzem ale ma ciemną karnację bardzo) i ma na imie Rufus.. a w dodatku to Saxo to wersja Challange których wypuszczono na rynek mniej niż zdrowy człowiek ma palcy u rąk
Kiedyś o tym p[isałem i chyab 8 sztuk zbudowali.
To seryjnie miało większy hamulec i był oubogie.
_________________ when the flag drops the bullshit stops
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
saxorulez napisał/a:
to jest saxo zioma tóry jest czarny (tzn jest Francuzem ale ma ciemną karnację bardzo) i ma na imie Rufus.. a w dodatku to Saxo to wersja Challange których wypuszczono na rynek mniej niż zdrowy człowiek ma palcy u rąk
Kiedyś o tym p[isałem i chyab 8 sztuk zbudowali.
To seryjnie miało większy hamulec i był oubogie.
No to w takim razie to białe powyżej to nie jest chalenge, bo ma seryjny 247mm hamulec z przodu.
auto: Fiesta R2
silnik:: 1.6 16v
moc: 170km Pomógł: 32 razy Dołączył: 10 Lip 2007 Skąd: Warszawa
faktycznie jest tego troszke na e-bayu..
ale to nie to czego potrzebuje...
pewnie nie uda mi się tego znaleść skoro to wersja Chelenge wiec pewnie były montowane tylko w tych modelach
szkoda.. bo fanie by się na czarnym komponowało
_________________ DEEP HOUSE MUSIC | BEACH | SUN | PARTY
auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
Gdyby więcej osób chciało, to da się takie zrobić. Projekt graficzny do firmy poligraficznej, robia takie naklejki (to jest chyba pokryte jakąś zywicą). Ale pewnie sie nie opłaci...
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae
auto: Fiesta R2
silnik:: 1.6 16v
moc: 170km Pomógł: 32 razy Dołączył: 10 Lip 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 25 Paź, 2007
saxorulez napisał/a:
w Grecji zamiast VTS jest napisane 120HP a w portugali jest napisane CUP
tzn w grecji też sa normalne wersje VTS, i nie mają zboczku 120HP a szkoda, bo pewnie bym to mógł dostać bo pracuje w greckim banku i koledzy na pewno by mi to załatwili...
_________________ DEEP HOUSE MUSIC | BEACH | SUN | PARTY