Mick, bedzie ciezko ludziki wolal kupowac na raty raz zacisk pozniej tarcze i klocki, sam mam nowy komplecik i chetnego na to bedzie brak przejechane z 1 tys km. Popytam dzieki panowie
ŁukaszS3 Mam wykształcenie jak prezydent mistrz jebaka
auto: EVO V
silnik:: 4G63
moc: 334km Pomógł: 16 razy Dołączył: 20 Lut 2009 Skąd: Ustroń
Wysłany: Sob 01 Lut, 2014
Barejka napisał/a:
Marek23 ma zaciski z 306 gti ale jeden tloczek nie brembo
Ja z moim Power Saxo sprzedałem zaciski brembo 4 tłoki, podejrzewam że Maras jako że wszedł niedawno w posiadanie tego saxiaka pewnie przejął te zaciski, chyba że je poprzedni właściciel pogonił wcześniej w co wątpię...
_________________ "Najważniejsze to ecu ktore leje paliwo i wali iskrą a nie zastanawia się czy misiom na biegunie nie bedzie za ciepło " by eM
Mrozu, nic nie bede ukrywal kupilem z saxo 1.5d taki zestaw z tarczami i klockami wszystko duzo miesa za 550zl, ale mezczylem kolesia ponad rok az w koncu sie udalo Mrozu kupil to chyba za 600zl troche zarobilem, ale wliczylem w to darmowa dostawe do warszawy
moc: 334km Pomógł: 16 razy Dołączył: 20 Lut 2009 Skąd: Ustroń
Wysłany: Nie 02 Lut, 2014
Je też dałem za to jakoś 600zł
_________________ "Najważniejsze to ecu ktore leje paliwo i wali iskrą a nie zastanawia się czy misiom na biegunie nie bedzie za ciepło " by eM