Wysłany: Nie 22 Wrz, 2013 [s]honda civic 4gen z b18c6
Wystawiam moją honde na sprzedaz,narazie tylko na forum bo nie ma ciśnienia.Byłbym wdzięczny za wrzucenie ogłoszenia na inne fora.
Auto w moich rękach od roku,wczesniej własność Olafa.przejechałem nim moze ze 3 tys km.Auto poserwisie,wszystko porobione,wszystko wyminenione,tylko wsiadac i zapierdalac a zapierdala zdrowo !!!
Buda-całkowicie bez rdzy,robiony remont i lakierowanie jakies 5 lat temu.Nie jezdzone zimą.
Silnik-swap b18c6 z integry type-r,swap i remont silnika na oem częściach silnika robiony w Promotorze.Wałki Skunk,wydech z nierdzewki chyba 2,5",kolektor ssący Skunk,rozwiercona przepustnica i inne
http://promotormocy.pl/mo...oem-itb/stage/1 http://promotormocy.pl/mods/honda-civic-proem-itb
Uwaga-w cenie dorzucam rarytas-ITB (czyli trąbki) pod ten silnik(koszt nowych 1500$ )
Aktualnie około 215 KM (na ITB mozna zrobic duzo więcej)
Skrzynia S80 z krótszym 3 i 4 z vti.Sprzegło jakiś spiek,klei jak wsciekły.
Zawias-nowiutki Bilstein B8 strojony w Zerkopolu(zrobione na nim z 500km),springi Eibach (tez nówki),wszystko na poli a miejscami unibole.Rozpórki przód i tył.
Fele do wyboru-czerwone Roty z nowymi R888 lub nowe szare Speedline-y z prawie nowymi R1R
Hamulce z VTI ,dorzuce w cenie klocki Carbon Loraine RC5+ pod zacisk z ee9/ee8(koszt ok 600 zł)
Fotel kierowcy-kubeł Mirco(dorzucam fotel z crx),kiera zamszowa RRS (moge wymienic na skórzaną Works Bell)
tel 503 171 721 (jak nie odbieram wysłac sms)
Cena 21 tys
Ostatnio zmieniony przez Nie 22 Wrz, 2013, w całości zmieniany 2 razy
rabarbar [Usunięty]
Wysłany: Nie 22 Wrz, 2013
czemu mi foty nie chodzą?
Czesio [Usunięty]
rabarbar [Usunięty]
Dzięki Czesław !!
Czesio [Usunięty]
Spoko Rabi Musisz podawać bezpośrednie linki do zdjęć .
rabarbar [Usunięty]
Wysłany: Czw 26 Wrz, 2013
co jest kurwa mać,nikt nie chce mojego fura brać?
moge sprzedać innego,na przykład takiego czerwonego
auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Czw 26 Wrz, 2013
brałbym
..ale pozwoliłeś sobie rojem pojechać
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Pią 27 Wrz, 2013
Myślę, że jakbym miał leżące 20 patola to bym już wracał tym z wrocka
Wysłany: Pią 27 Wrz, 2013
Paaaannniiieee moge zaoferowac rwd w automacie tyle ze r6,za to bardzo prestizowe a sprzedaz hondy juz mi chyba przeszla