auto: Citroen Xsara 2
silnik:: Xu10j4rs
moc: 167km Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Lip 2012 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 14 Paź, 2013 Clio 2 Sport PH1 Na czesci....
Arturo85 napisał/a:
Cześć
Nie tak to miało wyglądac kiedy kupowałem auto ale awaria Clio Ph2 tydzien po zkaupie ph1 zweryfikowała plany, niestety i w związku z tym stwierdzilem, że zbyt wiele kosztowąło by mnie doprowadzenie Ph1 do stanu akceptowlanego PH1 to też PH1 idzie na sprzedaż w całosci lub na części. Auto z instalacją gazową, wrócilem nim na kolach z Wroclawia do Poznania po zakupie. Bardzo zadbane wnętrze, nowe opony letnie. Klimatyzacja była sprawna to tez cały uklad klimy jest sprawdzony i szczelny. Tylne amory KYB z spręzynami ELIA. Końcówki wydechu również ELIA. Auto posiada oryginalne radio oraz zmieniarkę CD pod siedzenie.
Z rzeczy uszkodzonych lub niesprawnych to wiem że tylne tarcze hamul. zjechane, cieknąca nagrzewnica, zgrzytał 2 gi bieg i nie wchodzi 5 tka. Maska nie jest aluminiowa. Auto sprzedam w całości ( bez wymienionych nizej czesci ) na 4 miesiecznych oponach bridgestone Turanza ( nówki ) i alusach lub Zimowkach Barum Polaris 2 ew bez kół, nie ma problemu. Cena do dogadania za całosc i poszczególne częsci .Pytajcie najlepiej na PW lub 518 723 766.
W aucie brak:
- Bloku silnika ale jest głowica, wałki, tłoki korbowody, wał itp, brak tylko bloku silnika
- Sprzęgła
- Koła zamachowego
- Przedniego prawego Mcpersona
- Chłodnicy
- Lewego plastikowago nadkola ( nie błotnika )
- Lewej łapy silnika
- Pokrywki puszki bezpieczników
Pytajcie się o wszystko najlepiej na PW lub 518 723 766
Ceny poszczególnych czesci do dogadania. Całość na nowych Bridgestone letnich i alusach cena 4800 zł
_________________ Szukasz gratow do Puga, Cytryny lub Renowki?? Zapraszam
auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Pon 14 Paź, 2013 Re: Clio 2 Sport PH1 Na czesci....
Muzykant napisał/a:
Arturo85 napisał/a:
Cześć
Nie tak to miało wyglądac kiedy kupowałem auto ale awaria Clio Ph2 tydzien po zkaupie ph1 zweryfikowała plany, niestety i w związku z tym stwierdzilem, że zbyt wiele kosztowąło by mnie doprowadzenie Ph1 do stanu akceptowlanego PH1 to też PH1 PH1 PH1 PH1...
..wrócilem nim na kolach z Wroclawia do Poznania po zakupie. W aucie brak:
- Bloku silnika ale jest głowica, wałki, tłoki korbowody, wał itp, brak tylko bloku silnika
- Sprzęgła
- Koła zamachowego
- Przedniego prawego Mcpersona
- Chłodnicy
- Lewego plastikowago nadkola ( nie błotnika )
- Lewej łapy silnika
- Pokrywki puszki bezpieczników
dobry kierowca to i takim dojedzie z Wrocławia do Poznania
wiem, wiem, żart taki